Algemeen

Eerste blik op nieuwe Chucky in 'Child's Play' reboot!

Daar is de "Good Guy".

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 20:50 in Algemeen
Een paar dagen geleden werd bekend welke acteurs de hoofdrollen spelen in de reboot van de Child's Play-franchise. Nu kun je kijken naar een eerste officiële afbeelding van Chucky!!

De menselijke hoofdrolspelers in de reboot zijn Gabriel Bateman (Lights Out), Aubrey Plaza (Ingrid Goes West) en Brian Tyree Henry (Atlanta). De film gaat over een moeder (Plaza) die haar zoon (Bateman) een speelgoedpop geeft voor zijn verjaardag. Wat ze echter niet weet is dat deze "Good Guy" een behoorlijk duistere voorgeschiedenis heeft.

De regie van de nieuwe Child's Play ligt in handen van Lars Klevberg (Polaroid) en de opnames zijn eerder deze week gestart in Vancouver. Er is een script van Tyler Burton Smith en hij baseerde deze uiteraard op de originele horrorfilm uit 1988.

De productie ligt bij David Katzenberg en Seth Grahame-Smith en zij waren verleden jaar verantwoordelijk voor het enorm succesvolle It. Vermoedelijk in 2019 in de bioscoop.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Daanminator

Avatar

Ziet er weer goed uit, de laatste waren ronduit belachelijk slecht.

Master Of Films

Avatar

Over een nieuwe blik gesproken.

Joker make-up test van Joaquin Phoenix staat online plus wat opnames van Joker.

JIGSAW8

Avatar

Het lijkt op een animatie film versie van chucky echt wtf. Hoe kun je de look van dat horror icoon zo erg verneuken.

Pennywise2017

Avatar

Waarom gewoon niet verder gaan vanuit deel 7? Zo veel mogelijkheden en dan maak je een reboot en t ziet er nu al niet uit

ThomasOMalley

Avatar

Ik vind het concept van de pop juist wel gaaf. De eerste delen van Child's Play vind ik erg vermakelijk, dus ik verwacht geen verbetering, maar dit is geen slechte start. Tenzij ze inderdaad die pop continu met CGI in beeld brengen, dan wordt de kans op een mislukking veel groter.

nieuwslaatste nieuws

meest populair