Algemeen

Veel actrices strijden om 'Birds of Prey' hoofdrollen

Met onder meer Mary Elizabeth Winstead en Sofia Boutella.

door Bram de Groot om 10:16 in Algemeen
De nabije toekomst van het grote DC-filmuniversum is bekend. In december krijgen we Aquaman en in 2019 verschijnen twee films met Shazam! en Wonder Woman 1984. De DCEU-delen die daarna verschijnen lijken steeds meer duidelijk, al hebben deze nog geen verschijningsdata ontvangen. De eerste film die in productie gaat, lijkt Birds of Prey.

De regie ligt in handen van Cathy Yan en één van de actrices die te zien zal zijn is Margot Robbie. Ze keert terug als haar Suicide Squad-personage Harley Quinn. De personages die naast haar opduiken, bijvoorbeeld Huntress, Black Canary en Renee Montoya, worden binnenkort officieel ingevuld.

The Hollywood Reporter en Deadline melden dat Gugu Mbatha-Raw (Belle) en Jurnee Smollett-Bell (Undergroud) in beeld zijn voor de rol van Black Canary. Voor het personage Renee Montoya zouden Roberta Colindrez (I Love Dick) en Justina Machado (One Day at a Time) bekeken worden.

Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane), Margaret Qualley (The Leftovers), Cristin Milioti (How I Met Your Mother) en Sofia Boutella (The Mummy) staan op het lijstje voor Huntress.

Ook wordt bevestigd dat Cassie Cain lid is van het team en dat Black Mask de voornaamste slechterik wordt in Birds of Prey. Vermoedelijk in 2020 in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Nu opeens zoveel interesse in superhelden rollen. Dat was in het verleden wel anders.

Decepticon

Avatar

De agenten van deze actrices en andere acteurs uiteraard ook vast wel, worden wakker. Dat is momenteel het grotere geld te verdienen.

Sunspot

Avatar

Ja, omdat Margot Robbie erin zit, anders zou ik niet weten of het een slimme zet is, maar goed, veel onbekende acteurs neem ik aan.

Margot Robbie sloeg goed aan, sexy, lekker anders, bad ass.

Sunspot

Avatar

@Greenhornet

Tja, voor velen betekent het veel aandacht weer, nieuw publiek. En voor nieuwkomers gewoon grote kansen.

Of gewoon omdat het cool is om je zelf te zien zo op beeld, voor je familie bijv. Kutkind dat blijft zeuren :D.

Sunspot

Avatar

Oh ja, en natuurlijk Girl Power he haha.

Al die vrouwen willen in dit soort films, feminisme ook deels, wel begrijpelijk.

Brie Larson en Gal Gadot zullen nog jaren genoemd worden.

NieuwsFilm

meest populair