'Child's Play' bedenker niet blij met nieuwe Chucky

Wat vind jij?

Gisteren verscheen er een eerste afbeelding van de nieuwe Chucky online. De duivelse pop keert waarschijnlijk volgend jaar terug op het witte doek in de reboot Child's Play van regisseur Lars Klevberg (Polaroid) en de producenten van IT. De bedenker van de iconische pop is echter niet zo heel gelukkig met zijn nieuwe uiterlijk.

Het meest opvallende aan de nieuwe Chucky is dat zijn ogen veel weg hebben van een Japans manga-personage, te vergelijken met het titelpersonage uit het dit jaar te verschijnen Alita: Battle Angel. De oorspronkelijke bedenker van Chucky is Don Mancini. Hij werkt nog steeds met zijn eigen versie aan een tv-serie en bracht afgelopen jaren heel wat direct-to-dvd films uit met zijn "Good Guy"-pop.

Enkele uren na het verschijnen van de eerste afbeeldingen reageerde Mancini, die niets met de nieuwe film te maken heeft, via Twitter. Zijn boodschap was duidelijk.


Met rollen voor onder meer Gabriel Bateman (Lights Out), Aubrey Plaza (Ingrid Goes West) en Brian Tyree Henry (Atlanta) zijn de opnames een paar dagen geleden afgetrapt en de verwachting is dat de film in 2019 in de bioscoop verschijnt. Nogmaals de nieuwe Chucky:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair