Algemeen

'Child's Play' bedenker niet blij met nieuwe Chucky

Wat vind jij?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Gisteren verscheen er een eerste afbeelding van de nieuwe Chucky online. De duivelse pop keert waarschijnlijk volgend jaar terug op het witte doek in de reboot Child's Play van regisseur Lars Klevberg (Polaroid) en de producenten van IT. De bedenker van de iconische pop is echter niet zo heel gelukkig met zijn nieuwe uiterlijk.

Het meest opvallende aan de nieuwe Chucky is dat zijn ogen veel weg hebben van een Japans manga-personage, te vergelijken met het titelpersonage uit het dit jaar te verschijnen Alita: Battle Angel. De oorspronkelijke bedenker van Chucky is Don Mancini. Hij werkt nog steeds met zijn eigen versie aan een tv-serie en bracht afgelopen jaren heel wat direct-to-dvd films uit met zijn "Good Guy"-pop.

Enkele uren na het verschijnen van de eerste afbeeldingen reageerde Mancini, die niets met de nieuwe film te maken heeft, via Twitter. Zijn boodschap was duidelijk.


Met rollen voor onder meer Gabriel Bateman (Lights Out), Aubrey Plaza (Ingrid Goes West) en Brian Tyree Henry (Atlanta) zijn de opnames een paar dagen geleden afgetrapt en de verwachting is dat de film in 2019 in de bioscoop verschijnt. Nogmaals de nieuwe Chucky:12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Zou hij wel blij zijn met de nieuwe Halloween trailer?

pete928s

Avatar

Vond de laatste delen helemaal zo slecht nog niet al was het uiteraard geen niveau deel 1 en 2 .
Jammer dat hollywood zo blijft volharden in reboots en remakes , geeft de creatieve armoede aan waar ze nu in verkeren .
Dit levert zelden iets goeds op .

aspers

Avatar

Who cares?

Goku32

Avatar

Wtf dit ziet er niet uit, waarom niet de pop uit het originele films. Maar deze film word slecht waar het verhaal over gaat. Dat het nu om meerder kinderen draait. Is dat wel slecht verzonnen

GreenHornet

Avatar

Met de techniek van vandaag kan je een realistische pop maken. Kijk maar eens naar making of Chucky

Artificialis

Avatar

Ik zie nauwelijks het verschil tussen de oude en de nieuwe Chucky, ik vind het alleen jammer dat ze voor een CGI-versie lijken te gaan. En begrijp ik nou goed dat Brad Dourif niet langer dit personage gaat spelen? Zijn stem is zo iconisch met dit karakter verbonden dat ik zijn vertrek een waardeloze beslissing vind. Brad Dourif = Chucky

conspiracy

Avatar

Het idee van een reboot is gewoon waardeloos. Zowel de regissieur als de hoofdrolspeler doen nog genoeg met de originele serie. Het is onzin om hun te passeren voor deze troep. Daarbij slaan de makers de plank mis met cgi bij Chucky. Ouwe liefhebbers willen niet de nieuwste effecten bij deze reeks. Daar gaat het namelijk niet om. Je moet zo'n horrorpersonage niet opnieuw willen uitvinden. Het verleden heeft dat al laten zien met de reboot van verschillende iconen, met wellicht Freddy Krueger als grootste voorbeeld. Maar ook het passeren van Doug Bradley als Pinhead. Ook het vernieuwen van It pakte dramatisch uit (Al is dit persoonlijk, aangezien de film wel een succes was).

Wil je Chucky succesvol terug op het witte doek zorg dan voor een groter creatief team die de oudgedienden ondersteund. Desnoods onder productie van Michael Bay. Zijn naam Klinkt wellicht gek, maar kijk naar wat hij deed met Texas Chainsaw Massacre (absoluut één van de betere horrorremakes) of naar het recente A quiet place.

Frietgezicht

Avatar

+1 conspiracyOok eens met Arti want Dourif is Chucky.Ik vind dit uiterlijk nog meevallen. Kan erger in deze tijd, had een donkere vrouwtje popje kunnen worden.

donniebrasco

Avatar

@Friet exact! What the chuck.....Lekker links laten liggen, is 't zo klaar met deze onzin/gein!

Decepticon

Avatar

Ik vind dit uiterlijk ook nog wel meevallen.
Ik ben enigszins benieuwd wat dit wordt, ik heb de laatste 2 films niet gezien, want mijn interesse in Chucky is weg, maar Cult of Chucky wil ik nog wel zitten, die ziet er wel weer interessant uit, maar alle sequels na deel 2 vind ik maar crap.

Khalidmocro

Avatar

Robert englund gaat nog eenmaal als Freddy terug keren in de halloween episode van The Goldbergs

conspiracy

Avatar

Was dat niet in die documentaire over de serie?Off-topic. Er komen sowieso erg gave documentaires uit over het horror genre. Ze zijn nog bezig met een docu over Pennywise (jaren 90 versie) en er komt ook een over de horror in de jaren 80 net medewerking van vele bekende acteurs uit die tijd. Voor de liefhebbers absolute aanraders.

nieuwslaatste nieuws

meest populair