Celebrity

Dakota Johnson kon niet meer acteren na zien gespierde lichaam Chris Hemsworth

Johnson was behoorlijk onder de indruk van haar tegenspeler.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 16:02 in Celebrity
Het afgetrainde lichaam van Hollywoodacteur Chris Hemsworth is behoorlijk indrukwekkend en voor velen vast een lust voor het oog. Zelfs zijn collega's op de set raken soms behoorlijk afgeleid door zijn lichaam, zo ondervond ook actrice Dakota Johnson (Suspiria, Fifty Shades Freed) tijdens de opnames van Bad Times at the El Royale, zo biecht ze op in een recent interview.

Actrice Dakota Johnson is dankzij haar eerdere klussen wel gewend aan mannelijke tegenspelers met een ontbloot bovenlijf, maar toen Hemsworth zijn shirt uitdeed tijdens de opnames van Bad Times at the El Royale werd ze toch behoorlijk afgeleid. "Iedereen op de set kon alleen nog maar naar zijn lichaam kijken", vertelt Johnson in een interview met de Australische Vogue. "Zodra hij in beeld stapt zonder T-shirt, vestig je automatisch al je aandacht op hem".

Wetenschappelijk onmogelijk
Iedereen op de set van Bad Times at the El Royale was dus schijnbaar behoorlijk onder de indruk van het gespierde lichaam van de Australische acteur. "Geeneens op een seksuele manier, maar wel door onze verbazing over hoe zo'n lichaam überhaupt wetenschappelijk mogelijk is", legt Johnson uit. Ook is de actrice een beetje jaloers op hem. "Hij kan de hele dag snoepen en ik moet drie maanden lang lijnen om in een spijkerbroek te passen", grapt ze.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Als Dakota Johnson topless rond loopt, dan ben ik ook sprakeloos hoor...

Rutherford

Avatar

Kon ze dat ervoor dan wel?

Sunspot

Avatar

Hij heeft wel een goed lichaam in Thor, precies goed, denk dat de meeste mannen dat wel willen, maar is gewoon vet veel werk dat.

Ik doe wel fitness, maar niet extreem, gewoon omdat leuk is, heb ook niet verlangen om zo te worden, is echt een levensstijl dan, gaat me te ver :D.

Maar las dat hij niet graag wilde showen dat lichaam, ook niet in Ragnarok, maar dat regisseur hem heeft overgehaald.

Goku32

Avatar

Sunspot ligt er ook aan hoe groot je bent. Want als je kleiner bent als thor dan kan je niet eens zo een lichaam krijgen. Ik train zelf ook maar gewoon een hobby. Want je moet keihard beuken elke dag om zo te worden. En hij heeft een persoonlijke trainer die alles checkt ook goed zoiets

Sunspot

Avatar

^

Ja, dat sowieso, je moet de bouw hebben ervoor en dan hard beuken inderdaad, echt op eten letten, veel te veel laten.

Maar bij Hollywoodsterren is dat veel makkelijker, is voor hun werk, staan in de spotlights en personal trainer erbij.

Maar inderdaad, is meer om conditie op pijl te houden en geeft gewoon lekker gevoel wanneer je regelmatig sport, daar doe ik het voor :).

Robbepost

Avatar

Ik heb vrijwel hetzelfde lichaam.

ThomasOMalley

Avatar

^Ik ook, maar zit al 4 jaar in een bulkfase dus je ziet het niet zo goed ;)

Sunspot

Avatar

^
haha, goeie

ThomasOMalley

Avatar

Oh jeetje heeft iemand misschien wat tissues? Iemand voelt zich benadeeld. Laten we het slachtoffergedrag waar we zo'n hekel aan hebben vooral overnemen. Dát is probleemoplossend denken!

Sunspot

Avatar

@Artificialis

haha, tja, echt mannelijke kenmerken he, trekt vrouwen nog steeds, al willen ze het niet toegeven, is gewoon natuur. Hoewel het bij Crhris Hemsworth vooral is wanneer hij een baard heeft.

Hoewel he tin rijke landen anders ligt, daar hebben vrouwen meer mogelijkheden, zelfvoorziening en zo, daar kiezen ze meer "gefeminiseerde' mannen.

Maar goed, je hebt wel een punt denk, als een man dat zou zeggen, zou er weer vet gezeik komen

nieuwslaatste nieuws