Dakota Johnson kon niet meer acteren na zien gespierde lichaam Chris Hemsworth

Johnson was behoorlijk onder de indruk van haar tegenspeler.

Het afgetrainde lichaam van Hollywoodacteur Chris Hemsworth is behoorlijk indrukwekkend en voor velen vast een lust voor het oog. Zelfs zijn collega's op de set raken soms behoorlijk afgeleid door zijn lichaam, zo ondervond ook actrice Dakota Johnson (Suspiria, Fifty Shades Freed) tijdens de opnames van Bad Times at the El Royale, zo biecht ze op in een recent interview.

Actrice Dakota Johnson is dankzij haar eerdere klussen wel gewend aan mannelijke tegenspelers met een ontbloot bovenlijf, maar toen Hemsworth zijn shirt uitdeed tijdens de opnames van Bad Times at the El Royale werd ze toch behoorlijk afgeleid. "Iedereen op de set kon alleen nog maar naar zijn lichaam kijken", vertelt Johnson in een interview met de Australische Vogue. "Zodra hij in beeld stapt zonder T-shirt, vestig je automatisch al je aandacht op hem".

Wetenschappelijk onmogelijk
Iedereen op de set van Bad Times at the El Royale was dus schijnbaar behoorlijk onder de indruk van het gespierde lichaam van de Australische acteur. "Geeneens op een seksuele manier, maar wel door onze verbazing over hoe zo'n lichaam überhaupt wetenschappelijk mogelijk is", legt Johnson uit. Ook is de actrice een beetje jaloers op hem. "Hij kan de hele dag snoepen en ik moet drie maanden lang lijnen om in een spijkerbroek te passen", grapt ze.

NieuwsFilm

meest populair