Kevin Hart geeft $100.000 weg!

Kevin Hart geeft $100.000 weg!

Je hoeft alleen maar wat vragen te beantwoorden!

Amerikanen die veel weetjes kennen, kunnen hun kennis binnenkort inzetten voor een spelshow waarbij niemand minder dan Hollywoodacteur en komiek Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle, The Secret Life of Pets) een hoop geld weg zal geven! Hart is aanstaande woensdag namelijk voor een keertje co-host van de online quiz HQ Trivia! En de komiek neemt dus ook nog eens een gigantisch geldbedrag mee voor de prijzenpot!

Woensdag zal HQ een speciale editie van de quizshow HQ Trivia uitzenden. Tijdens deze 'Winner-Takes-All'-avond zal één Amerikaan naar huis gaan met een geldprijs van $100.000. Hart is overigens niet zomaar te gast. Hij komt ook zijn nieuwe komediefilm Night School wat promoten. "$100.000 is geen geintje! Bereid je goed voor, mensen!", roept Hart in een recent interview met People. "Ga terug naar je avondschool, middelbare school, schoonheidsschool - je weet nooit wat voor vragen je voorgeschoteld krijgt".

Spelen via de app
Amerikaanse kijkers kunnen de quiz spelen via een app. Per ronde moeten deelnemers binnen een paar seconden een meerkeuzevraag beantwoorden. Wie de vraag goed heeft, gaat door. Bij een fout antwoord valt een speler in principe direct af tenzij deze in het bezit is van een joker. In totaal zijn er twaalf rondes waar uiteindelijk één winnaar uit moet rollen. In Nederland is het vergelijkbare programma LUCKY13 iedere werkdag te zien op SBS6.

NieuwsFilm

meest populair