'X-Men: Dark Phoenix' fors uitgesteld door kindvriendelijke 'Deadpool 2'

Ook Alita: Battle Angel paar maanden later.

20th Century Fox heeft de verschijningskalender maar weer eens aangepast. De studio heeft een aantal grote titels met maanden uitgesteld en andere films aan de kalender toegevoegd. De meest opvallende wijzigingen zijn er voor Alita: Battle Angel en X-Men: Dark Phoenix.

De mangaverfilming Alita: Battle Angel van Robert Rodriguez (Sin City, 100 Years) en producent James Cameron is verplaatst van 20 december naar 14 februari. Op die plek stond de X-Men film van regisseur Simon Kinberg en die moet nu op 7 juni verschijnen.

Bekijk de afbeelding
Op de oorspronkelijke datum van Alita verschijnt nu een nog onbekende Deadpool-film verschijnen. Het lijkt zo goed als zeker een PG-13 versie van het eerder dit jaar verschenen R-rated Deadpool 2 te worden. Fox wil het succes klaarblijkelijk uitmelken bij de jongere doelgroep. De wat lievere Deadpool gaat het komende kerst opnemen tegen onder meer Bumblebee, Aquaman en Holmes & Watson.

Op 7 juni 2019 stond tot op heden Gambit. De X-Men spin-off met Channing Tatum moet nu op 13 maart 2020 verschijnen. De film heeft nog geen regisseur, al zouden de opnames begin 2019 moeten starten.



NieuwsFilm

meest populair