Video

Zwarte Spider-Man in actie voor 'Spider-Man: Far From Home'

Tom Holland krijgt opnieuw een nieuw outfit.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Sinds zijn aanwezigheid in het Marvel Cinematic Universe hebben we Spider-Man al in flink wat pakken gezien. Zo was er het eerste door Peter Parker gemaakte kostuum, het meer originele pak en uiteraard ook het Iron Spider-harnas uit Avengers: Infinity War. In het volgend jaar te verschijnen Spider-Man: Far From Home krijgen we een zwarte Spider-Man te zien.

Via het Instagram account van The Geek Power krijgen we nu een blik op deze zwarte versie van Tom Hollands Spider-Man. Het is nog onduidelijk waarom hij een zwart pak draagt. Deze zou gebaseerd kunnen zijn op het "Noir" pak uit de comics, maar dat is nog lang niet zeker.

Wel is zeker dat Jon Watts' Spider-Man: Far From Home zich ook gaat afspelen buiten de States. Naast Holland zijn er optredens van onder meer Michael Keaton als Vulture, Zendaya als Michelle Jones, Marisa Tomei als Aunt May, Jacob Batalon als Ned en Jake Gyllenhaal als Mysterio.

Het vervolg op Spider-Man: Homecoming moet vanaf 5 juli in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Klein zijstapje: de nieuwe game is geweldig, voor wie hier ook af en toe een controller in zijn of haar handen heeft en twijfelt over een eventuele aankoop.

Novarellum

Avatar

@ThomasOMalley
True! Op 100% uitgespeeld

Ikwilpepernoten

Avatar

@thomasomalley

Is dat (ook) offline?
Ik zit te denken om 'm te halen, maar ben zelf niet zo van het online spelen...

Fing3r

Avatar

Het is een 100% offline game, zeer goed ook. Zit zelf op 88% dus nog even doorzetten voor de platinum trophy :D

GreenHornet

Avatar

Van wie krijgt hij dit pak

Novarellum

Avatar

@ikwilpepernoten

Geen online functies in Spider-Man

ThomasOMalley

Avatar

Inderdaad alleen offline, maar lekker doelloos webslingeren is bijna net zo lekker als de aks van Kratos smijten in de nieuwste God of War. Kopen dus!

draganta

Avatar

Yep heb ook platium op de game, T'is geweldig.

Guyon2002

Avatar

Hoop toch echt dat dit niet echt de MCU Noir suit word, mochten ze in de films ooit nog aan het Spider-Verse willen beginnen.

@ThomasOMalley
de game is inderdaad geweldig! 100% en nu maar ff wachten tot de nieuwe DLC!

Goku32

Avatar

Hahahahahahahah speel die game werd gek man hoe vet die game is echt sick man. Nu kan ik niet wachten tot deze movie uit komt man denmmmm Spider-Man here come the Spider man beest mode

Ereptile

Avatar

Ik hoop de game snel te kunnen aanschaffen Smiley face

Master Of Films

Avatar

ThomasOMalley "Klein zijstapje: de nieuwe game is geweldig,"
Top dat je ook deze game speelt.

Het is echt een zeer leuke game. Insomniac Games heeft een goeie Spider-Man verhaal neergezet. Filmmakers take note: in de game is Peter Parker al 8 jaar Spider-Man. Het is maar dat Marvel Studios de helpende hand is van Sony's filmdivisie mbt Spider-Man. In tegenstelling tot hun game divisie snapt de filmdivisie niet wat Spider-Man is. B.v. Raimi wegwerken met Venom te forceren.

Of wat dacht je van The Sinister Six. PS4 game vs The Amazing Spider-Man 2. Praat niet alleen hoe Rhino in elkaar steekt, nee de manier waarop de Sinister Six bij elkaar komt.

Kortom voor mij is de game de beste Spider-man film en staat nu hoger dan Raimi's Spider-man 2 extended.

NieuwsFilm