Heftige beelden: Lindsay Lohan probeert Syrische kinderen te ontvoeren!

Heftige beelden: Lindsay Lohan probeert Syrische kinderen te ontvoeren!

Lohan zond haar confrontatie met een Syrisch gezin live uit.

Hollywoodactrice Lindsay Lohan (Mean Girls, Scary Movie 5) heeft behoorlijk veel kritiek over zich heen gekregen nadat zij afgelopen zaterdag de kinderen van een dakloze familie mee probeerde te nemen. Vermoedelijk gaat het om Syrische vluchtelingen. Lohan zond haar confrontatie met het arme gezin live uit via Instagram.

Lindsay Lohan (32) komt wel vaker in het nieuws door haar opmerkelijke acties, maar nu lijkt de actrice het wel heel bont te hebben gemaakt. Zaterdagavond benaderde ze een dakloze familie op straat om onderdak in een hotel aan te bieden. Eerst aan het hele gezin, later alleen aan de vrouw en twee kinderen. Vermoedelijk gaat het hier om Syrische vluchtelingen. Waar de video precies is opgenomen, is niet bekend, maar men vermoedt in Parijs, Frankrijk of Moskou, Rusland.

Live te zien via Instagram
Lohan livestreamde de beelden van haar 'heldendaad' zelf via Instagram. Ondanks dat Lohan blijft benadrukken dat ze voor de kinderen wil zorgen, wil het gezin niets van haar weten. Lohan probeert de kinderen duidelijk weg te lokken bij hun ouders. Op een gegeven moment staat het gezin op, waarop Lohan de vrouw en man beschuldigt van kidnapping en mensensmokkel. De vrouw pikt het gedrag van de Hollywoodster niet en slaat haar. Vervolgens vertrekt het gezin en blijft Lohan verbijsterd achter.

Commotie
Op social media is veel commotie ontstaan over deze bizarre activistische daad van Lohan. Hoewel de video inmiddels verwijderd is van Instagram, gingen de beelden snel viral. Lohan wordt nu onder meer beschuldigd van poging tot ontvoering. Menigeen denkt dat zij in de bewuste video onder invloed is van alcohol en drugs. Haar dierbaren vrezen dat Lohan weer verslaafd is geraakt. Op dit moment verblijft de actrice buiten Amerika, waardoor er weinig toezicht is op haar gedrag.



NieuwsFilm

meest populair