Gal Gadot in 'Murder on the Orient Express' sequel

Gal Gadot in 'Murder on the Orient Express' sequel

De bekende actrice zal een van de verdachten spelen.

In 2017 kwam Murder on the Orient Express uit, geregisseerd door Kenneth Branagh, die ook de hoofdrol vertolkte, namelijk die van Hercule Poirot. Naast hem deden ook nog veel andere bekendheden mee, zoals o.a. Johnny Depp, Penélope Cruz, Daisy Ridley en Judi Dench, om er maar een paar te noemen. De film werd misschien niet overal en door iedereen even goed onthaald, maar toch wist de film meer dan 350 miljoen dollar op te halen tegenover een budget van 55 miljoen. Interessant genoeg voor een sequel, wat langzamerhand vorm begint te krijgen.

Deze keer zal Branagh gaan voor Death on the Nile, waarin de detective Poirot een moord op een cruiseschip moet onderzoeken. Wederom zullen de verdachten gespeeld worden door bekende Hollywoodsterren en de eerste is al gevonden; zo zal niemand minder dan Wonder Woman-actrice Gal Gadot gestalte geven aan Linnet Ridgeway Doyle. Het is nog niet geheel zeker of Branagh nogmaals Poirot zal vertolken, maar hij heeft wel al laten weten sowieso opnieuw te regisseren.

Michael Green wist in 2017 hoge ogen te gooien met scenario's voor Logan, Blade Runner 2049 maar ook Muder on the Orient Express. Bij het vervolg zal hij dan ook opnieuw voor het scenario zorgen.



NieuwsFilm

meest populair