Krijgen we Deadpool-bonusfilm: 'The Deadpool Before Christmas'?

Titel lijkt bekend.

Het is nog alles behalve zeker, maar er is enige onduidelijkheid ontstaan over de Deadpool-film die in december in de bioscopen gaat verschijnen. Na het betrouwbare bericht dat er een kindvriendelijke versie van Deadpool 2 zou verschijnen, is er nu een titel opgedoken die er mogelijk op wijst dat het een compleet andere film zou kunnen zijn. Een soort van bonus kerst-Deadpool-film?

Ondanks dat dit bericht voorlopig niet officieel onderstreept is, meent Lizo Mzimba de titel te hebben achterhaald. Dit zou volgens de BBC-verslaggever The Deadpool Before Christmas worden. Zou dit betekenen dat er helemaal geen PG-13 versie komt? Maar een soort van (korte) bonusfilm?


Uiteraard zou het ook een behoorlijk aangepaste film kunnen zijn, waarin de verhaallijn flink wordt afgestemd op de kerstdagen (en een jonger publiek). Wie weet heeft David Leitch (John Wick) al de nodige opnames gemaakt voor deze kerst-versie.

Een paar dagen geleden verscheen onderstaande foto via Ryan Reynolds, met daarop Fred Savage als zijn personage uit de romantische avonturenfilm The Princess Bride (1987). Een eerste aanwijzing dat de film kerstig gaat worden. Het is nog onduidelijk of The Deadpool Before Christmas in de Nederlandse bioscopen verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair