Ex-vrouw woedend: Ewan McGregor wil minder alimentatie betalen

Ex-vrouw woedend: Ewan McGregor wil minder alimentatie betalen

Zijn ex-vrouw Eve Mavrakis zou juist meer geld willen zien.

De vechtscheiding tussen de Schotse acteur Ewan McGregor (Christopher Robin, Beauty and the Beast) en zijn voormalige vrouw Eve Mavrakis, met wie hij 22 jaar getrouwd was, schijnt allesbehalve soepel te verlopen. Uit juridische papieren, die in handen zijn van E! Online, blijkt dat McGregor minder alimentatie wil gaan betalen. Mavrakis zou juist meer geld willen zien.

Het huwelijk van Hollywoodacteur Ewan McGregor (47) en zijn ex-vrouw Eve Mavrakis (52) kwam vorig jaar abrupt ten einde toen McGregor zoenend werd gespot met zijn Fargo-tegenspeelster Mary Elizabeth Winstead (33). In januari dit jaar begon het daadwerkelijke echtscheidingsproces en sindsdien is het stukken minder gezellig geworden tussen de twee. McGregor en Mavrakis zouden in een behoorlijk heftige vechtscheiding liggen met elkaar.

Meer of minder alimentatie?
Uit recente rechtbankdocumenten blijkt nu dat de twee nu knallende ruzie hebben over de hoogte van de maandelijkse alimentatie die McGregor aan Mavrakis moet betalen voor de zorg van hun drie minderjarige kinderen. McGregor schijnt vrijwillig meer te betalen dan hij eigenlijk wettelijk verplicht is en zou vanaf nu minder willen gaan betalen. Desondanks meent Mavrakis dat zij te weinig geld krijgt van haar ex-partner om fatsoenlijk rond te kunnen komen. Zij zou juist meer geld willen zien van de bekende acteur.

Reactie advocaat
McGregor en Mavrakis ontkennen het verhaal. In een reactie laat hun advocaat, Fahi Takesh Hallin, weten: "Dit nieuwsbericht is absoluut niet waar. McGregor en Mavrakis hebben nooit dergelijke uitspraken gedaan en zijn overeengekomen dat ze pas later in het proces over de financiële zaken zullen praten". Er zou dus geen sprake zijn van een conflict tussen de twee. "Ze hebben dan ook geen ruzie met elkaar, ook niet over geld", bevestigt de advocaat aan E! Online.

NieuwsFilm

meest populair