Jennifer Garner wil scheiding met Ben Affleck versnellen

Jennifer Garner wil scheiding met Ben Affleck versnellen

Na meer dan drie jaar is de scheiding nog niet officieel...

Hollywoodactrice Jennifer Garner (Peppermint, Love, Simon) wil haar echtscheiding met haar ex-man Ben Affleck (Justice League, Gone Girl) versnellen. Garner zou onlangs een stapel met scheidingspapieren hebben ingediend bij een privérechter, zo weet roddelwebsite TMZ te melden.

Het is alweer ruim drie jaar dat Jennifer Garner en Ben Affleck hun huwelijk verbraken. Pas vorig jaar dienden de twee een officieel scheidingsverzoek in bij de rechtbank, maar Garner vindt dat proces nu niet snel genoeg gaan. Daarom heeft de actrice nu besloten om gebruik te maken van een privérechter. Een privérechter kan het scheidingsproces een stuk sneller laten verlopen.

Voor het einde van het jaar
Garner zou alles op alles zetten om haar echtscheiding met Affleck voor het einde van het jaar af te kunnen ronden. TMZ beweert dat de scheidingszaak vertraging heeft opgelopen door de alcoholverslaving van Affleck. Hij werd onlangs opgenomen in een afkickkliniek. Garner zou hebben willen wachten met de scheiding totdat Affleck volledig nuchter is. Dit in het belang van hun drie kinderen. Gisteren maakte Affleck bekend klaar te zijn met zijn behandeling.

NieuwsFilm

meest populair