Algemeen

Opmerkelijke ontmoeting op set 'Spider-Man: Far From Home'

Wat betekent dit exact voor Spider-Man?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het zwarte pak van Spider-Man dat onlangs werd prijsgegeven op de set van Spider-Man: Far From Home wees al op een vermoedelijk belangrijk plotonderdeel van de tweede Spider-Man film in het MCU. Nu is er een opmerkelijke ontmoeting gespot op de set van regisseur Jon Watts. Spoilers!.

Onderstaande foto werd genomen in Venetië, waar zowel Tom Holland als Samuel L. Jackson aanwezig was. Hun personages troffen elkaar op een boot en het lijkt er dus steeds meer op dat Peter Parker in zijn tweede solo-avontuur lid zal worden van S.H.I.E.L.D. Hij zal het in de film onder meer moeten opnemen tegen Jake Gyllenhaals slechterik Mysterio. Ook Cobie Smulders' Maria Hill is te zien in de tweede Spider-Man film.

Los van zijn cameo in Infinity War was Jackson sinds Avengers: Age of Ultron (2015) niet te zien in het Marvel Cinematic Universe. In 2019 zien we hem dus in drie films. Hij is namelijk te zien in Captain Marvel, Avengers 4 en dus ook Spider-Man: Far From Home. De laatste draait vanaf begin juli.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pruiszie

Avatar

Ben benieuwd naar de film!

GreenHornet

Avatar

Hitman's Bodyguard 2 ik mis alleen nog Deadpool

Scheerzeep

Avatar

@GreenHornet

Moest ik ook aan denken :P

Goku32

Avatar

Kan niet wachten op de film

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Oud nieuws kom eens met wat nieuws

nieuwslaatste nieuws

meest populair