Waarom Mark Ruffalo als enige geen 'Avengers'-tattoo nam

Waarom Mark Ruffalo als enige geen 'Avengers'-tattoo nam

Het groene monster is bang van naalden! Watje!

Eerder dit jaar liet de cast van The Avengers (2012) gezamenlijk een tatoeage zetten als aandenken aan de populaire filmserie van Marvel. Hollywoodster Mark Ruffalo (Avengers: Infinity War, Now You See Me 2), die de Hulk speelt, deed echter niet mee. In The Tonight Show with Jimmy Fallon legt hij nu uit waarom.

Vorig week vrijdag was Mark Ruffalo (50) te gast bij Jimmy Fallon. Daar kwam onder andere de Avengers-tatoeage ter sprake die de oorspronkelijke castleden hebben laten zetten als een soort aandenken aan hun rollen in de superheldenfilms van Marvel. Alleen Ruffalo weigerde mee te doen. Aan Jimmy Fallon legt Ruffalo nu uit waarom hij niet van de partij was. "Ik ben bang van naalden", verklaart hij.

"Daarnaast heb ik een bijzondere punkrockhouding. Elke punkrocker heeft een tattoo en ik dacht origineel te zijn door er juist geen te nemen", grapt hij vervolgens. Desondanks lijkt Ruffalo alsnog van plan te zijn om een Avengers-tatoeage te nemen. "Om eerlijk te zijn voel ik me nu buitengesloten", vervolgt de acteur met een iets serieuzere blik. "Ik probeer de moed te verzamelen om er alsnog een te laten zetten".



NieuwsFilm

meest populair