James Gunn in gesprek voor 'Suicide Squad 2'!

James Gunn in gesprek voor 'Suicide Squad 2'!

Zou hij dit echt doen?

Warner Bros. heeft aan de website io9 bevestigd dat niemand minder dan filmmaker James Gunn in gesprek is om het script te gaan schrijven voor een volgende Suicide Squad-film. Ook bestaat er de mogelijkheid dat hij de DC-film gaat regisseren. Gunn zou een compleet nieuwe insteek in gedachte hebben.

Mocht Gunn accepteren dan zou dit een opvallend snelle move van Gunn zijn. Recent werd de filmmaker door Walt Disney ontslagen bij Guardians of the Galaxy Vol. 3, al zou zijn script nog wel gebruikt worden. Gunn plaatste jaren geleden nogal ongemakkelijke berichtjes op Twitter. Berichten die niet passen bij een partij als Walt Disney.

Volgens io9 zou Gunn geen direct vervolg op David Ayers Suicide Squad uit 2016 willen realiseren. Op dit moment is Peter Safran de producent van Suicide Squad 2 en staat Gavin O'Connor in de boeken als schrijver en regisseur.

Het eerste deel wist in 2016 een wereldwijde score van $750 miljoen neer te zetten bij een productiebudget van $175 miljoen. De ontvangst onder critici en de nodige liefhebbers bleek echter dramatisch.



NieuwsFilm

meest populair