Algemeen

Dave Bautista wil rol in 'Suicide Squad 2' van James Gunn

Ook regisseur van Suicide Squad uit 2016 positief.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 18:46 in Algemeen
Gisteren werd beken dat Warner Bros. en Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn gaan samenwerken aan een volgende Suicide Squad-film. Gunn gaat de film, niet per se een direct vervolg op de film uit 2016, sowieso schrijven en mogelijk ook regisseren. Guardians-acteur Dave Bautista heeft er ook zin in!

Bautista bleek afgelopen maanden Gunn flink te steunen na zijn abrupte ontslag bij Guardians of the Galaxy Vol. 3 vanwege discutabele grappen / uitspraken op Twitter vele jaren geleden. In een reactie op de aanstelling van Gunn bij de DC-film schreef Bautista, "Waar moet ik tekenen!" De tijd zal uitwijzen of "Drax" in het DC Extended Universe te zien zal zijn. Er zijn in ieder geval voldoende mogelijkheden met Task Force X a.k.a. de "zelfmoord ploeg".


David Ayer, regisseur van Suicide Squad uit 2016, reageerde ook vrij snel op Gunns aanstelling.


Met de aanstelling van Gunn als schrijver en waarschijnlijk ook regisseur lijkt Suicide Squad 2 van Gavin O'Connor van de baan.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ik krijg de indruk dat Bautista en Gunn elkaar wel heeeeel leuk vinden!

GreenHornet

Avatar

Hij zal wel sterven in GotG 3

Artificialis

Avatar

Hilarisch dat beide heren nu overwegen om naar de concurrent over te stappen. James Gunn als regisseur en Dave Bautista in een rol zal Suicide Squad II goed doen. Misschien kan James Gunn ook nog wat van Jared Leto's Joker maken.

chefry1983

Avatar

@robbepost
Zo lijkt het wel ja

Ereptile

Avatar

Bautista als Bane?

Steve-O

Avatar

Ik vind Gunn maar een flut regisseur. Spijtig dat WB O'Connor zo aan de kant schuift.

nieuwslaatste nieuws

meest populair