Algemeen

Wat er mis ging met 'Suicide Squad 2'

Waarom moest Gavin O'Connor vertrekken?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:40 in Algemeen
Gisteren was er het opvallende nieuws dat James Gunn mogelijk aan de slag gaat met DC-film Suicide Squad 2. Dat betekent dat Gavin O'Connor kan stoppen met zijn werk aan de film. Variety-journalist Justin Kroll stelt dat O'Connor moest opstappen omdat het verhaal dat hij samen met Todd Stashwick en David Bar Katz schreef teveel leek op Birds of Prey.

Toen Warner Bros. die film groen licht gaf en niet zijn project, zou O'Connor besloten hebben om Suicide Squad 2 dan maar links te laten liggen. Het is opvallend, maar wel interessant om te horen. Dat zou betekenen dat Task Force X in Squad 2 vermoedelijk zou moeten proberen de orde in Gotham City te herstellen, nadat Batman spoorloos is. Dat is ook het geplande plot van Birds of Prey.

Birds of Prey staat gepland voor release op 7 februari 2020. Suicide Squad 2 heeft nog geen releasedatum.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Ik heb er zelf buiten Filmtotaal nog niets over vernomen maar als Batman inderdaad spoorloos is in 'Birds of Prey', en er verder niets mee gedaan wordt in de film dan zou je zeggen dat er ook een Batmanfilm gepland staat die dat onderwerp gaat behandelen. Zou daar die film van Reeves over gaan? En zal 'Birds of Prey' zich ook in het verleden afspelen? Het antwoord waait ergens in de wind, mijn vriend, en laten we hopen dat het geen drol in de wind wordt.

Marklar

Avatar

Xenolicker, je gaat ervanuit dat er dingen verhaaltechnisch geplanned worden in het DC Universe. Er is wel gebleken dat daar weinig dingen echt geplanned worden helaas

chefry1983

Avatar

Wat een wijze woorden marklar. Ik geef je groot gelijk

rainking

Avatar

Aan plannen en uitwerken hebben ze daar een broertje dood.

nieuwslaatste nieuws

meest populair