Bankrover Liam Neeson valt voor Kate Walsh in 'Honest Thief'

Bankrover Liam Neeson valt voor Kate Walsh in 'Honest Thief'

En moet het vermoedelijk opnemen tegen de corrupte FBI-agent Jay Courtney.

Geld jatten in Widows heeft Liam Neeson doen verlangen naar meer. Volgens Deadline zal hij een bankrover spelen in de film Honest Thief van regisseur Mark Williams. Laatstgenoemde bracht in 2017 het door hem gemaakte Ozark uit, een misdaadserie met Jason Bateman. Overigens is Neeson niet de enige die zijn krabbel gezet heeft voor een rol. Ook 13 Reasons Why-actrice Kate Walsh treedt op.

Tom Carter heeft van zijn praktijken als bankrover zijn carrière gemaakt. Hier komt verandering in wanneer hij de liefde van zijn leven ontmoet: Annie. Zij werkt als receptionist bij een opslagfaciliteit waar hij 7 miljoen gestolen dollars heeft opgeborgen. Al snel vallen ze beiden voor elkaar, maar dat is niet genoeg voor Tom die zijn naam wil zuiveren. Hij besluit zichzelf op te geven en het geld in te leveren, maar dan wordt de zaak aan een corrupte FBI-agent overgedragen. Opeens valt zijn plan in duigen en wordt alles gevaarlijker en ingewikkelder.

Deadline bericht dat Suicide Squad-acteur Jai Courtney in gesprek is voor de rol van de FBI-agent. Verder zijn ook Jeffrey Donovan (Sicario) en Jeffrey Wright (Hold the Dark) in beeld voor een plek in de film. Honest Thief is een productie van Zero Gravity Management (The Accountant). Voordat de film uitkomt zal Neeson in andere titels te zien zijn zoals Netflix' The Ballad of Buster Scruggs en het eerdergenoemde misdaaddrama van Steve McQueen.



NieuwsFilm

meest populair