'The Flash' op zijn vroegst pas over drie jaar in de bioscoop

'The Flash' op zijn vroegst pas over drie jaar in de bioscoop

Weer uitstel.

De productiestart van The Flash is wederom uitgesteld. Waar de film toen deze aangekondigd werd eigenlijk al begin dit jaar uit had moeten komen, werd deze de afgelopen tijd meermaals uitgesteld. Meest recent was het bericht dat de film rond Ezra Millers Barry Allen in 2020 uit zou komen. De opnames moesten begin volgend jaar beginnen.

Maar nu blijkt dat de opnamestart weer is uitgesteld tot eind 2019. De film komt dan op zijn vroegst in 2021 uit in de bioscoop. Regisseurs Jonathan Goldstein en John Francis Daley krijgen daarmee langer de tijd om te werken aan hun verfilming van het verhaal van Barry Allen.

Warner zou voor het uitstel gekozen hebben omdat het script nog altijd niet af is. De studio gelooft niet dat het op tijd klaar is om begin 2019 te beginnen met opnames, en dus is de start flink uitgesteld. Dat past ook wel binnen de nieuwe productiefilosofie die Warner hanteert ten aanzien van DC-films. Die heel divisie is opnieuw gevormd en nu wordt er minder strikt gekeken naar de opnamestart van de nieuwste films.

Toch staan er heel wat DC-films op de planning:


Aquaman (20 december 2018)
Shazam! (4 april 2019)
Joker (3 oktober 2019)
Wonder Woman 1984 (1 november 2019)
Birds of Prey (7 februari 2020)


NieuwsFilm

meest populair