Magie en monsters in trailer 'The Kid Who Would Be King'

Magie en monsters in trailer 'The Kid Who Would Be King'

Met rollen voor Patrick Stewart, Rebecca Ferguson en de zoon van Andy Serkis.

Attack the Block-regisseur Joe Cornish is klaar met zijn nieuwste onderneming, de avonturenfilm The Kid Who Would Be King, en daarom heeft distributeur 20th Century Fox deze week de eerste trailer online gezet. Het volgt een jongetje dat in de voetsporen van een grootse held moet treden om een eeuwenoude tovenares te verslaan. Eerstgenoemde wordt gespeeld door Louis A. Serkis (zoon van Andy Serkis) en zijn vijand door Rebecca Ferguson.

Op school wordt Alex, een jongetje dat op het eerste gezicht helemaal niet speciaal lijkt, regelmatig gepest. Hier komt verandering in wanneer hij op het beroemde zwaard Excalibur van Koning Arthur stuit. Plotseling ontdekt Alex dat hij bestemd is om een nieuwe Ronde Tafel van ridders samen te stellen. Met zijn nieuwe kameraden moet hij namelijk de machtige tovenares Morgana zien te verslaan. Gelukkig staan ze er niet alleen voor en krijgen ze zelf magische hulp in de vorm van een jongere Merlijn.


Naast regisseren heeft Cornish zijn tweede, fantasierijke film ook geschreven. Deze is gemaakt door Working Title Films (Baby Driver) en Big Talk Productions (Grimsby). Andere rollen worden ingevuld door Patrick Stewart en Tom Taylor (The Dark Tower). Het Nederlandse volk kan vanaf volgend jaar 13 februari The Kid Who Would Be King in de bioscoop zien. Tref hieronder de poster!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair