POLL: Beste en slechtste horrorfilm-remake sinds 2000

POLL: Beste en slechtste horrorfilm-remake sinds 2000

We hebben een hele waslijst met prima en mindere remakes!!

Binnenkort verschijnt bijvoorbeeld Suspiria en volgend jaar onder meer Pet Sematary, Child's Play en The Grudge. Afgelopen jaren zijn er al heel wat horror-remakes verschenen. Tijd voor een POLL!

Hieronder zie je dertig horrorfilms die remakes zijn van een eerder verschenen horrorfilm. Dit kan een één op één remake of een moderne hervertelling zijn van de eerder verschenen vaak gelijknamige film, al dan niet een genretopper. Uiteraard zijn er ook veel oudere goede horror-remakes zoals de klassiekers Invasion of the Body Snatchers (1978), The Thing (1982), The Fly (1986) en The Blob (1988). Deze zul je in onderstaande lijst niet tegenkomen, aangezien deze poll zich richt op de vele remakes sinds het jaar 2000.

[h2-artikel]
Uiteraard zijn er heel goede remakes verschenen, maar ook heel slechtste. De beste dertig staan hopelijk hieronder, maar ook die zijn zeker niet allemaal even sterk! Succes met stemmen!

Beste horrorfilm-remake sinds 2000
Stem hieronder op de volgens jou beste horrorfilm-remake sinds 2000. Mis je jouw favoriet of een andere horror-remake sinds 2000, laat het weten via het daarvoor bestemde invulvenster.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

Slechtste horrorfilm-remake sinds 2000
En selecteer hieronder op de slechtste horrorfilm-remake sinds 2000. Ken je een slechtere, laat deze dan achter via het daarvoor bestemde invulvenster.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair