Algemeen

Eindelijk plotdetails 'The Conjuring 3'

Meer duidelijk over het vervolg!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:18 in Algemeen
Nieuwe details rond The Conjuring 3 schetsen voor het eerst een beeld van de film. Mogelijk draait deze over een moordzaak. Dat nadat de eerste twee films draaiden om paranormale onderzoeken van Ed en Lorraine Warren. Het koppel onderzocht jarenlang mogelijk paranormale zaken en schreven daar boeken over.

De eerste film draaide om een gezin dat terecht kwam in een boerderij die behekst bleek. Dat leidde tot de spin-off Annabelle, waarin de demonische pop uit de eerste Conjuring-film een achtergrondverhaal kreeg. Vervolgens was er een vervolg op Conjuring, waarin Ed en Lorraine onderzoek deden naar de beruchte Enfield-klopgeest. Daarna volgden nog een tweede Annabelle en nieuwe prequel The Nun.

De franchise keert nu weer terug naar Ed en Lorraine, die ditmaal focussen op een moordzaak waarin een man claimt bezeten te zijn geweest door een demon, toen hij zijn gruweldaad beging. Of dat gebaseerd wordt op verhalen van de Warrens is niet zeker. Wel weten we dat Patrick Wilson en Vera Farmiga wderom in de huid van het duo kruipen.

Vanaf 3 juli 2019 in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

annabelle 3 komt op 3.juli uit.
Conjuring 3 in 2020

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Haha echt iets voor Film totaal stakkers

nieuwslaatste nieuws