Celebrity

Sarah Silverman zag Louis C.K. zichzelf graag bevredigen

Haar uitspraken bevallen Rebecca Corry totaal niet, één van de slachtoffers...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 08:46 in Celebrity
Een week geleden verscheen er nog een artikel op FilmTotaal waaruit duidelijk bleek dat het leven van Louis C.K. drastisch is veranderd na een aantal aanklachten. Vijf vrouwen klaagden de acteur en komiek namelijk aan wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag van exhibitionistische aard; dit zou gebeurd zijn toen zij nog allemaal beginnende komieken waren. Toch komt nu actrice Sarah Silverman, o.a. bekend van A Million Ways to Die in the West en Battle of Sexes, voor C.K. op.

Zo zei Silverman dat zij vaker met genoegen Louis C.K. zag masturberen: 'Ik denk dat ik er spijt van ga krijgen dat ik dit zeg, maar ik wil mijn verhaal toch kwijt. Ik ken Louis al mijn hele leven en ik probeer zijn fouten niet goed te praten. Maar toen we nog jong waren, vroeg hij me wel eens of hij zich voor mij kon bevredigen. Ik zei dan soms: ''Ja, dat wil ik echt zien!''. We waren niet meer dan vrienden, maar soms wilde ik het wel, andere keren wees ik het af en dan deden we wat anders''.

''Maar toen hij eenmaal bekend en beroemd was, was het in een keer allemaal fout. Hij was nog exact dezelfde persoon, maar werd niet meer geaccepteerd. Hoe dan ook, ik begrijp dat hij vaker fout zat en hij beseft dat nu ook, dus daarvoor heeft hij al meerdere keren zijn excuses aangeboden. Ik zeg niet dat we Louis allemaal moeten vergeven, maar ik weet dat hij spijt heeft van zijn daden. Ik wil gewoon dat we hem een tweede kans geven, in de hoop dat hij zijn weg vindt''.

Deze reactie schoot één van Louis C.K. slachtoffers, genaamd Rebecca Corry, in het verkeerde keelgat: ''Laat me even heel duidelijk zijn: C.K. heeft mij gewoon seksueel misbruikt. Ik heb jarenlang hard gewerkt om daar te komen waar ik wilde zijn, maar hij maakte misbruik van me en heeft daar geen spijt van. Hij is een seksueel roofdier en hij heeft zich decennia lang stil gehouden over zijn misdaden''.

Silverman liet kort hierna weer van zich horen: ''Het spijt me Rebecca, dit is waarom ik me er eigenlijk niet over wilde uitlaten maar ik word er tijdens elke persconferentie naar gevraagd. Maar je hebt gelijk, hij is over de grens gegaan door jou zoiets aan te doen en dat is verre van oké. Nogmaals, sorry, mijn getalenteerde en aardige vriendin''.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Als je mensen gewoon netjes vraagt om voor hen te masturberen is er niks aan de hand. Ja: je kan je gang gaan, nee: jammer dan, volgende keer beter. Maar niet iemand dwingen om ernaar te kijken of iets anders. Trouwens ik zou in geen miljoen jaar kunnen klaarkomen met Sarah Silverman’s kop voor me.

GreenHornet

Avatar

dan doe je toch een zak eroverheen of kijk naar Wreck-It Ralph

Frietgezicht

Avatar

Hij vroeg niet eens of zij het wilde doen?

Goov25

Avatar

Haha wat Friet zegt, dat zou me dan toch interessanter lijken.

rukubrick

Avatar

vandaar dat zij ook in de comedy zit ...seksuele aantrekkingskracht is zero of ze kon ook een feministische regisseur zijn geworden

Sunspot

Avatar

Goeie vriendin denk

nieuwslaatste nieuws