Celebrity

Sarah Silverman zag Louis C.K. zichzelf graag bevredigen

Haar uitspraken bevallen Rebecca Corry totaal niet, één van de slachtoffers...

door Wouter Drummen om 08:46 in Celebrity
Een week geleden verscheen er nog een artikel op FilmTotaal waaruit duidelijk bleek dat het leven van Louis C.K. drastisch is veranderd na een aantal aanklachten. Vijf vrouwen klaagden de acteur en komiek namelijk aan wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag van exhibitionistische aard; dit zou gebeurd zijn toen zij nog allemaal beginnende komieken waren. Toch komt nu actrice Sarah Silverman, o.a. bekend van A Million Ways to Die in the West en Battle of Sexes, voor C.K. op.

Zo zei Silverman dat zij vaker met genoegen Louis C.K. zag masturberen: 'Ik denk dat ik er spijt van ga krijgen dat ik dit zeg, maar ik wil mijn verhaal toch kwijt. Ik ken Louis al mijn hele leven en ik probeer zijn fouten niet goed te praten. Maar toen we nog jong waren, vroeg hij me wel eens of hij zich voor mij kon bevredigen. Ik zei dan soms: ''Ja, dat wil ik echt zien!''. We waren niet meer dan vrienden, maar soms wilde ik het wel, andere keren wees ik het af en dan deden we wat anders''.

''Maar toen hij eenmaal bekend en beroemd was, was het in een keer allemaal fout. Hij was nog exact dezelfde persoon, maar werd niet meer geaccepteerd. Hoe dan ook, ik begrijp dat hij vaker fout zat en hij beseft dat nu ook, dus daarvoor heeft hij al meerdere keren zijn excuses aangeboden. Ik zeg niet dat we Louis allemaal moeten vergeven, maar ik weet dat hij spijt heeft van zijn daden. Ik wil gewoon dat we hem een tweede kans geven, in de hoop dat hij zijn weg vindt''.

Deze reactie schoot één van Louis C.K. slachtoffers, genaamd Rebecca Corry, in het verkeerde keelgat: ''Laat me even heel duidelijk zijn: C.K. heeft mij gewoon seksueel misbruikt. Ik heb jarenlang hard gewerkt om daar te komen waar ik wilde zijn, maar hij maakte misbruik van me en heeft daar geen spijt van. Hij is een seksueel roofdier en hij heeft zich decennia lang stil gehouden over zijn misdaden''.

Silverman liet kort hierna weer van zich horen: ''Het spijt me Rebecca, dit is waarom ik me er eigenlijk niet over wilde uitlaten maar ik word er tijdens elke persconferentie naar gevraagd. Maar je hebt gelijk, hij is over de grens gegaan door jou zoiets aan te doen en dat is verre van oké. Nogmaals, sorry, mijn getalenteerde en aardige vriendin''.

nieuwslaatste nieuws

meest populair