Vluchtende Clint Eastwood op eerste poster 'The Mule'!

Vluchtende Clint Eastwood op eerste poster 'The Mule'!

Na tien jaar regisseert Clint zichzelf weer eens!

Warner Bros. Pictures heeft een eerste affiche prijsgegeven voor de nieuwste film van én met Clint Eastwood. Los van zijn cameo in American Sniper (2014) is dit de eerste film sinds Gran Torino uit 2008 waarbij hij zichzelf regisseert. Check de poster voor The Mule hieronder!

Het is ook de eerste keer sinds Trouble with the Curve (2012) dat 88-jarige Eastwood op het witte doek te bewonderen is in een hoofdrol. De levende legende debuteerde in 1955 in een kleine rol en brak in 1964 door met de western A Fistful of Dollars. Als regisseur won hij een Oscar voor Million Dollar Baby (2004) en Unforgiven (1992). Ook de films zelf wonnen een Oscar. In 1995 kreeg Eastwood de Irving G. Thalberg Memorial Award. Als acteur won het icoon nog nooit een Oscar.

Bekijk de afbeelding
In The Mule met een script van Nick Schenk (Gran Torino) en Dave Holstein (Weeds) speelt Eastwood de rol van Earl Stone, een ongeveer 80-jarige man die een simpel baantje krijgt aangeboden. Hij moet slechts tussen A en B heen en weer rijden. Eenmaal van start realiseert Earl zich niet dat hij een drugskoerier is, voor een gevaarlijk Mexicaans drugskartel. Maar daar komt snel verandering in.

In The Mule zijn er ook rollen voor onder meer Michael Peña, Bradley Cooper, Taissa Farmiga, Laurence Fishburne en Alison Eastwood. Vanaf 17 maart in de Nederlandse bioscoopzalen. De eerdere trailer zie je hieronder!



NieuwsFilm

meest populair