Liefdesrelatie Pratt en Schwarzenegger steeds intiemer

Liefdesrelatie Pratt en Schwarzenegger steeds intiemer

Het zal vermoedelijk niet lang meer duren voordat twee samenwonen.

Volgens insiders wordt de relatie tussen Hollywoodacteur Chris Pratt (Avengers: Infinity War, Jurassic World: Fallen Kingdom) en lifestyleblogster Katherine Schwarzenegger - ja, inderdaad de dochter van - steeds serieuzer. De twee zouden zelfs binnenkort willen gaan samenwonen en misschien zelfs gaan trouwen.

Hollywoodster Chris Pratt (39) en Katherine Schwarzenegger (28) lijken elkaar helemaal te hebben gevonden. Al enkele maanden zijn de twee beroemdheden aan het daten met elkaar en de vonk der liefde lijkt nu definitief te zijn overgesprongen. "Hun relatie wordt absoluut steeds serieuzer", meldt een insider aan E! Online. "Ze willen binnenkort gaan samenwonen en misschien samen een huis bouwen". Ook schijnen er al voorzichtige trouwplannen te zijn volgens de bron.

Ontmoet via de kerk
Pratt heeft Schwarzenegger leren kennen dankzij haar moeder Maria Shriver. Via de kerk kwamen Pratt en Shriver met elkaar in contact en Shriver schijnt zelfs de eerste date voor haar dochter te hebben geregeld. Het geloof speelt sowieso een belangrijke rol in het leven Pratt. Boze tongen beweren zelfs dat zijn strenge godsdienstleer er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat zijn ex Anna Faris van hem wilde scheiden. Pratt en Faris hebben één zoontje, genaamd Jack.

NieuwsFilm

meest populair