[Gerucht] Nog erg lang wachten op 'The Batman'!

[Gerucht] Nog erg lang wachten op 'The Batman'!

In welke jaar wordt deze langverwachte Batman-film verwacht?

Op basis van de huidige ontwikkelingen in het DC-kamp kan het al een beetje voorspeld worden. De film The Batman gaat er niet op korte termijn komen. De voorkeur wordt gegeven aan andere projecten en daarmee lijkt een verschijningsdatum voor The Batman nog jaren van ons verwijderd.

Volgens een nieuw gerucht, de wereld in geholpen door Revenge Of The Fans, hoeven we geen verschijning in 2020 te verwachten. Dit ondanks dat regisseur Matt Reeves eerder aangaf in de lente of zomer van 2019 hoopt te starten met de opnames.

Eerder werd duidelijk dat Reeves ver is met zijn werk aan het script. Mocht Reeves ook rond de zomer van 2019 starten met de opnames dan zou The Batman, met of zonder Ben Affleck, op zijn vroegst in 2021 verschijnen. En dat is nog zo'n drie jaar wachten.

Voor komende jaren staan er nu vijf DC-films gepland, met vier titels in het DC Extended Universe (DCEU) en het losstaande Joker. Deze laatste verschijnt in oktober 2019. De DCEU-films zijn Aquaman (12 december 2018), Shazam! (5 april 2019), Birds of Prey (7 februari 2020) en Wonder Woman 1984 (5 juni 2020).



NieuwsFilm

meest populair