Cowboy Stallone op eerste officiële foto 'Rambo V: Last Blood'!

Cowboy Stallone op eerste officiële foto 'Rambo V: Last Blood'!

Het alweer vijfde deel in de actie-franchise moet in 2019 de bioscopen bereiken.

Lionsgate heeft de eerste officiële blik op Sylvester Stallone als John Rambo in Rambo V: Last Blood vrijgegeven. We zien de oude spierbundel hier net als op de Instagram-foto's van de laatste weken met een cowboyhoed op. Je kunt de foto hieronder bekijken!

In Rambo V zien we hoe John Rambo op zijn ranch in Arizona omgaat met zijn posttraumatische stress en hier en daar klusjes uitvoert voor mensen. Wanneer zijn goede vriendin Maria hem laat weten dat haar kleindochter vermist is geraakt tijdens een feestje in Mexico, reist Rambo de grens over om het meisje terug te vinden. Al snel stuit Rambo op een groep mensenhandelaars, wat leidt tot de nodige gewelddadige taferelen.

De film wordt geregisseerd door Adrian Grunberg, regisseur van Get the Gringo. Hij verfilmt een script dat werd geschreven door Matt Cirulnick (Absentia). Avi Lerner en Kevin King produceren.

Stallone speelde de rol van John Rambo voor het laatst in Rambo uit 2008. Die film kostte 50 miljoen dollar, maar bracht wereldwijd ruim 113 miljoen dollar in het laatje. Stallone zal binnenkort eerst opnieuw te zien zijn als Rocky Balboa, zijn andere iconische personage, in Creed II.

Rambo V: Last Blood moet ergens in 2019 de bioscopen bereiken.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair