Officieel: Grote naam als Black Mask in DC-film 'Birds of Prey'

Officieel: Grote naam als Black Mask in DC-film 'Birds of Prey'

Goede keuze?

Begin 2020 verschijnt de DC-film Birds of Prey en hierin zal Margot Robbie's Harley Quinn omringd worden door andere vrouwelijke DC-personages. Zij gaan het opnemen tegen de slechterik Black Mask en Warner Bros. heeft nu een grote ster bereid gevonden het zwarte masker op te zetten in de superslechterikenfilm.

Het blijkt namelijk dat niemand minder dan de Schotse acteur Ewan McGregor (Fargo, Christopher Robin, Doctor Sleep) de rol van de DC-slechterik, ook wel de anti-Batman genoemd, gaat invullen in de film van regisseur Cathy Yan (Dead Pigs). Dit weet de website Deadline te melden.

Naast Robbie en McGregor zijn er nog geen andere namen aangetrokken. Ook nog niet voor de invulling van de vrouwelijke DC-personages Huntress, Black Canary, Renee Montoya en Cassie Cain.

De DC-film Birds of Prey wordt een soort van vervolg op / spin-off van het financieel succesvolle Suicide Squad uit 2016. De opnames starten vermoedelijk snel, zodat de verschijningsdatum van 7 februari 2020 gehaald kan worden.



NieuwsFilm

meest populair