Alec Baldwin weer agressief in het verkeer; slaat iemand het ziekenhuis in

Alec Baldwin weer agressief in het verkeer; slaat iemand het ziekenhuis in

Het is niet de eerste keer dat hij zich misdraagt.

Roddelwebsite TMZ weet te melden dat acteur Alec Baldwin (Mission: Impossible - Fallout, BlacKkKlansman) gisteren is meegenomen naar het politiebureau na een uit de hand gelopen verkeersruzie. Volgens omstanders deelde Baldwin zelfs een klap uit. Inmiddels is hij alweer op vrije voeten, maar daarmee is de kous niet af. Baldwin wordt namelijk officieel aangeklaagd.

Hollywoodster Alec Baldwin (60) viel vrijdagmiddag een automobilist aan in zijn woonplaats Manhattan, Amerika. Baldwin zou woedend zijn geweest toen een man zijn auto parkeerde in een parkeervak dat hijzelf op het oog had. Volgens roddelsite TMZ had Baldwin die parkeerplaats eigenlijk laten reserveren door een vriend. De twee kregen een woordenwisseling die uiteindelijk escaleerde in slaande ruzie.

Klappen uitgedeeld
Baldwin zou de man hard hebben geslagen. Toen de hulpdiensten arriveerden werd de Donald Trump-imitator gearresteerd en het slachtoffer ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Baldwin heeft een korte tijd vastgezeten op het politiebureau en werd uiteindelijk vrijgelaten met een proces-verbaal voor mishandeling aan zijn broek. Binnenkort mag hij zich dus komen verantwoorden voor de rechter.

Niet waar
Op Twitter ontkent Baldwin de berichten. "Normaal reageer ik niet op valse berichtgeving", begon hij zijn statement, "maar dit keer wil ik toch even duidelijk maken dat ik absoluut niet iemand heb geslagen na een geschil over een parkeerplek". In 2014 schold Baldwin twee agentes uit die hem erop wezen dat hij tegen het verkeer in fietste. Hij kreeg toen een voorwaardelijke straf en weigerde zijn excuses aan te bieden.

NieuwsFilm

meest populair