'Toy Story 4' krijgt historisch einde

'Toy Story 4' krijgt historisch einde

En uiterst emotioneel.

Het einde van Toy Story 3 wordt door vele liefhebbers gezien als een prima afsluiter voor de reeks, maar toch werd door Walt Disney / Pixar besloten om nog een vierde film te maken. Toy Story 4 verschijnt volgend jaar en ondertussen zij de stemacteurs bezig met hun werk.

Uiteraard is ook Tom Hanks weer van de partij om de stem in te spreken van Woody. Tijdens de Britse radioshow The Breakfast Show sprak Hanks over zijn laatste opnamedag, waarbij hij besloot om niet te kijken naar de crew.


"De manier waarop Toy Story wordt opgenomen is dat je in een kamer zit met het team dat de film heeft gemaakt. Toen ik voor de laatste opnamedag naar binnen ging, wilde ik met mijn rug naar hen toe staan. Meestal sta je tegenover ze zodat er overleg kan zijn. Maar ik wilde ze niet zien en ik wilde doen alsof ze me niet konden zien. Toen ik me realiseerde waar ze voor gingen, besefte ik: 'dit is een historisch moment.'"

Ook gaf hij aan waarom. "Het is zo emotioneel, het is zo grappig, Het idee dat ze hebben bedacht is zo groot... Ik schrik ervan," aldus Hanks. Eerder dit jaar liet Tim Allen al weten dat het derde vervolg een tranentrekker wordt.

Vanaf 26 juni 2019 in de Nederlandse bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair