Celebrity

Twintig jaar na foto: Julia Roberts over haar iconische okselhaar

Die foto zou nu viraal zijn gegaan.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 14:47 in Celebrity
Bijna twintig jaar geleden zorgde Hollywoodactrice Julia Roberts (Wonder, Smurfs: The Lost Village) voor nogal wat ophef in de wereld toen zij met een flinke bos okselhaar verscheen tijdens de première van haar film Notting Hill. In de talkshow van Busy Philipps vertelde Roberts onlangs of dit destijds nou wel of niet een statement van haar was.

Toen Julia Roberts op de rode loper van Notting Hill (1999) verscheen in Londen, Engeland, schreven de roddelbladen niet over de prachtige rode glitterjurk die zij aanhad, maar over haar onverzorgde oksels. Fotografen legden namelijk een behoorlijke bos okselhaar vast toen Roberts wuifde naar haar fans. Haar verschijning ging recht tegen de trend in. Schijnbaar schoor Roberts haar okselhaar niet, omdat haar toenmalige vriendje Benjamin Bratt dat aantrekkelijk vond.

Terugblik: wel of geen statement?
Talkshowhost Busy Philipps kon het niet laten om Roberts nog even te vragen naar de toch wel opmerkelijke foto's. Philipps dacht dat Roberts een statement probeerde te maken met haar okselhaar, maar die vork blijkt toch net even iets anders in de steel te zitten. "Ik denk dat ik gewoon geen rekening had gehouden met de lengte van mijn mouwen en het zwaaien", antwoordt Roberts. "Daardoor onthulde ik onbedoeld wat persoonlijke zaken. Het was dus niet echt een statement".13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Zowel qua schoonheid als haar acteerprestaties zo’n onwijs overschat mens.

Marklar

Avatar

19 jaar geleden alweer dit, pfoe de tijd vliegt

Mr.Spooky

Avatar

@Frietgezicht inderdaad ik vind ook niks bijzonders aan der.

Artificialis

Avatar

Het meest schokkende aan dit hele artikel is dat het jaar 1999 inmiddels alweer ruim 20 jaar geleden is..

Moviemagic

Avatar

^ 2018-1999= ruim 20?

Xenolicker

Avatar

Tja, misschien wilde ze eigenlijk liever een man zijn, zelfs als Tinkerbel had ze kort (hoofd)haar en een broek aan. Of zou dat de invloed van Kathleen Kennedy zijn geweest...?

Sunspot

Avatar

Vond haar ook nooit zo, niet lelijjk of zo, maar geen sex-appeal of zo, gewoon standaard, oke.

Wel een apart gezicht, komt altijd warm over, denk keen leuke vrouw om in vriendenkring te hebben.

Artificialis

Avatar

Moviemagic "^ 2018-1999= ruim 20?"

Uh ja? We naderen de 2019 hè?

Sunspot

Avatar

haha, mag die ondervrager/host wel.

Dat einde ook :D

Marcade

Avatar

@Xenolicker: Denk dat dat gewoon puur om practische redenen was. grootste deel van haar scenes waren met een green screen waar ze vaak moest acteren dat ze aan het vliegen was. Kan me voorstellen dat in die tijd, lang haar heel erg onnatuurlijk en kut eruit zou hebben gezien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair