Celebrity

Na scheiding: Chris Pratt moet verplicht in buurt blijven wonen van ex

Zó kan het dus ook!

door FilmTotaal om 17:02 in Celebrity
Hollywoodsterren Chris Pratt (Avengers: Infinity War, Jurassic World: Fallen Kingdom) en Anna Faris (Scary Movie, The Emoji Movie) zijn sinds gisteren officieel geen man en vrouw meer. Vorig jaar zomer maakte de twee hun echtscheiding bekend. Nu zijn er meer details over hun onderlinge afspraken naar buiten gekomen.

Scheiden is natuurlijk nooit leuk. Zeker niet als de breuk gepaard gaat met een hoop ruzie. Gelukkig is de scheiding van Chris Pratt en Anna Faris relatief soepel verlopen. De beroemdheden namen een privérechter onder de arm en hebben goede afspraken met elkaar weten te maken. Dankzij de Amerikaanse roddelwebsite TMZ weten we nu wat meer over die overeenkomst. Uit de afspraken komt één punt duidelijk naar voren: de twee willen het beste voor hun zesjarige zoontje Jack.

Zoontje Jack centraal
Zo hebben Pratt en Faris afgesproken om binnen een straal van tien kilometer van elkaar te gaan wonen. Mocht een van de twee een acteerklus elders hebben en het kind mee willen nemen, dan is dat ook geen probleem, zolang dat maar op tijd wordt aangegeven. Ook kwamen ze overeen om een flexibele deeltijd in te stellen zodat beide ouders even veel recht hebben om hun zoon te zien. Pratt en Faris eisen overigens ook geen alimentatie van elkaar. Wel beheren ze een gezamenlijke bankrekening voor hun zoonlief Jack.

Geen ruzie en wraak dus. Pratt en Faris waren acht jaar lang met elkaar getrouwd. Onlangs vierden ze nog samen Halloween met hun nieuwe partners. Letten jullie ook even op, Angelina en Brad?

NieuwsFilm