Ezra Miller over eigen negatieve ervaring Hollywood

Ezra Miller over eigen negatieve ervaring Hollywood

Als kind is het vaak lastig in de filmwereld.

Ezra Miller, o.a. bekend van blockbusters zoals Fantastic Beasts and Where to Find Them en Justice League is vandaag de dag, mede dankzij deze projecten, een grote naam in Hollywood. Toch was zijn doorbraak alles behalve makkelijk laat hij nu weten.

Zo zegt Miller dat het als kindacteur vaak erg lastig is in de filmwereld; dat heeft hij zelf ook ondervonden: ''Er werd me meerdere keren wijn ingeschonken tijdens een casting toen ik nog minderjarig was'' en dit gebeurde door een regisseur en producent die hij niet bij naam wilde noemen. ''Ze zeiden tegen me: ''Wil je meedoen aan een film over een homorevolutie?'' waarop ik antwoordde: ''Nee, jullie zijn monsters''''.

Toch zegt de 26-jarige Ezra dat dankzij de #MeToo beweging heel wat positieve verandering plaatsvindt in Hollywood: ''Het is geweldig om te zien dat er nu tegen opgetreden wordt. We wisten allemaal dat het onacceptabel was toen we het meemaakten, maar we zijn er wel doorheen gekomen. Dat is hoe Hollywood is. Ik dacht dat we allemaal sekswerkers waren''.

NieuwsFilm

meest populair