Netflix

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel wat nieuws!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Outlaw King (2018)
Regie: David Mackenzie | Cast: Florence Pugh, Chris Pine, Aaron Johnson, James Cosmo | Bekijk de trailer
Outlaw King is het onverdeelde verhaal van Robert the Bruce. Hij was een edelman uit het middeleeuwse Schotland, die besloot het op te nemen tegen de Britse kroon. Makkelijk is de strijd niet, maar Robert wist al snel eenleger van mannen te verzamelen en het succesvol op te nemen tegen de schier onverslaanbare tirannieke koning en zijn zoon, de Prince of Whales.

E.T. the Extra-Terrestrial (1982)
Regie: Steven Spielberg | Cast: Dee Wallace, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton | Bekijk de trailer
Een van de beste films die Steven Spielberg maakte. ET is het avontuur van Elliott, een jonge knul die bij zijn alleenstaande moeder woont, zijn oudere broer Michael en jongere zus Gertie. Elliott lijkt altijd eenzaam en verloren. Tot hij op een dag in de achtertuin een buitenaards wezen aantreft. Zijn leven, maar ook dat van zijn familie, zal voor altijd veranderen.

Ghost in the Shell (2017)
Regie: Rupert Sanders | Cast: Scarlett Johansson, Johan Philip Asbæk, Takeshi Kitano, Juliette Binoche | Bekijk de trailer
Major is in de nabije toekomst de eerste van haar soort: een mens, gered van een gruwelijk ongeluk, en veranderd in de perfecte soldaat om 's werelds meest gewelddadige criminelen mee aan te pakken. Maar als terroristen erin slagen de menselijke geest te hacken, is het ook voor Major zwaar om hen te verslaan. Vooral als ze dan meer over haar verleden leert.

Public Enemies (2009)
Regie: Michael Mann | Cast: Christian Bale, Johnny Depp, Channing Tatum, Billy Crudup | Bekijk de trailer
FBI-agent Melvin Purvis wil de beruchte bankrover John Dillinger oppakken. Hij werd een volksheld in de Verenigde Staten, omdat hij banken beroofde tijdens de Grote Depressie - een periode waarin mensen juist de banken de schuld gaven van de economische problemen. Bijna niets kan John ervan weerhouden door te gaan, vooral omdat J. Edgar Hoover pas net bezig is met de vorming van de FBI.

Resident Evil: The Final Chapter (2016)
Regie: Paul W.S. Anderson | Cast: Milla Jovovich, Iain Glen, Ali Larter, Shawn Roberts | Bekijk de trailer
De laatste hoop van de mens tegen de ondergang rust in supersoldaat Alice. Maar zij heeft al haar krachten verloren. Ze vormt daarom allianties en verzamelt overlevenden in Raccoon City, om het nog eenmaal in een episch gevecht tegen de Umbrella Corporation en de horden ondoden op te nemen. De zesde film in de reeks en de laatste met Jovovich. Een reboot is aanstaande.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Actie
Waterworld (1995)
Drama
Bucket List (2018)
We Are Your Friends (2015)

Documentaire
Guy Martin: Last Fight of the Vulcan Bomber (2018)

Familiefilm
48 Christmas Wishes (2017)

Komedie
Ali G Indahouse (2002)
Nitro Circus: The Movie (2012)
The Late Bloomer (2016)

Thriller
Bullet Head (2017)
Psycho (1998)


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Outlaw King maar ook Waterworld wil ik graag weer eens zien.

Bintzak

Avatar

Ali G indahouse, eerst maar ff langs de shop

noah81

Avatar

Ey waterworld! Volgens mij was die toen die uitkwam geflopt toch? En slechte recensies.. Maar ik vind het echt een goeie film :)

Jan231

Avatar

Ja waterworld was geen succes destijds, maar is gewoon prima te kijken hoor.

Raki-Pure

Avatar

Waterworld was aanvankelijk een flop maar door al die publiciteit destijds trok de film veel aandacht waardoor de film uiteindelijk break even speelde. Persoonlijk vond ik de film prima te doen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair