Marvel cast altijd voor de toekomst

Marvel cast altijd voor de toekomst

Personages moeten jaren mee kunnen.

De afgelopen jaren wist casting director Sarah Finn van Marvel Studios goed werk te verrichten. Zij was verantwoordelijk voor de vele knappen vondsten voor rollen van superhelden en doet dat werk fantastisch. In het boek Marvel Studios: The First Ten Years gaat Marvel-baas Kevin Feige in op het castingproces.

"We casten op de eerste plaats altijd voor de film die we maken. Maar we houden ook een oogje open voor de toekomst," begon Feige. "Dus toen we Chris Pratt castten, hadden we de best mogelijke Star-Lord nodig. Maar tegelijk zochten we iemand die op een dag Robert Downey Jr. aan zou kunnen."

Kortom: Marvel denkt altijd aan de toekomst. Wellicht is dat ook de sleutel voor het succes van de filmstudio, die nog altijd geen enkele flop gemaakt heeft. De komende tijd zal daar zeer waarschijnlijk geen verandering in komen, want Marvel heeft nog heel wat grote releases op de planning. De komende tijd zijn dat Captain Marvel (4 maart), Avengers 4 (5 mei) en Spider-Man: Far From Home (17 juli).



NieuwsFilm

meest populair