Algemeen

Marvel cast altijd voor de toekomst

Personages moeten jaren mee kunnen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:17 in Algemeen
De afgelopen jaren wist casting director Sarah Finn van Marvel Studios goed werk te verrichten. Zij was verantwoordelijk voor de vele knappen vondsten voor rollen van superhelden en doet dat werk fantastisch. In het boek Marvel Studios: The First Ten Years gaat Marvel-baas Kevin Feige in op het castingproces.

"We casten op de eerste plaats altijd voor de film die we maken. Maar we houden ook een oogje open voor de toekomst," begon Feige. "Dus toen we Chris Pratt castten, hadden we de best mogelijke Star-Lord nodig. Maar tegelijk zochten we iemand die op een dag Robert Downey Jr. aan zou kunnen."

Kortom: Marvel denkt altijd aan de toekomst. Wellicht is dat ook de sleutel voor het succes van de filmstudio, die nog altijd geen enkele flop gemaakt heeft. De komende tijd zal daar zeer waarschijnlijk geen verandering in komen, want Marvel heeft nog heel wat grote releases op de planning. De komende tijd zijn dat Captain Marvel (4 maart), Avengers 4 (5 mei) en Spider-Man: Far From Home (17 juli).

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mofo83

Avatar

Wat een nietszeggend bericht man. Het boek is dan wel best interessant, maar daar hebben jullie het nauwelijks over.

GreenHornet

Avatar

Benieuwd of Marvel straks buiten de Comics om zelf Super Helden gaan verzinnen.

nieuwslaatste nieuws