Algemeen

Geen Eggsy (Taron Egerton) in 'Kingsman 3'

Taron Egerton draagt hoofdrol over aan Ralph Fiennes.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:45 in Algemeen
Voor eind 2019 staat Kingsman 3 gepland. De eerste film betekende de aftrap voor de carrière van acteur Taron Egerton, als het personage Gary "Eggsy" Unwin.

"Ik weet niet hoe exclusief dit is en ik denk dat ik het mag zeggen, maar ik zit niet in de volgende Kingsman-film. Dat betekent niet dat ik nooit meer in Kingsman zal zitten. Ik ontmoette Matthew [Vaughn] een paar dagen geleden, we zijn nog steeds in gesprek, maar zijn volgende stap in deze wereld is niet met mij. Zijn idee is ongelooflijk gaaf. Ik vind het jammer dat ik er niet bij zal zijn, maar deel 2 is niet het laatste wat je van Eggsy hebt gezien."

De regisseur van deel drie is opnieuw de Britse filmmaker Matthew Vaughn en waarschijnlijk draait dit deel vooral rond het personage van Ralph Fiennes en zou het mogelijk een prequel zijn, met de titel Kingsman: The Great Game.

Na Kingsman: The Secret Service (2014) en Kingsman: The Golden Circle uit 2017 staat deel drie gepland voor november 2019.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gremlin06

Avatar

Spijtig. Vond hem altijd tof

nieuwslaatste nieuws