Heftig: Owen Wilson dumpt pasgeboren dochtertje!

Heftig: Owen Wilson dumpt pasgeboren dochtertje!

Wat gevoelloos!

In oktober werd Hollywoodacteur Owen Wilson (Wilson, Cars 3) voor de derde keer vader, maar nu blijkt dat hij zijn kleine spruit weigert te zien. Wilson wil niks van zijn pasgeboren dochtertje Lyla afweten. Wat is er aan de hand?

De Amerikaanse acteur Owen Wilson (49) had vijf jaar lang een knipperlichtrelatie met zijn inmiddels ex-partner Varunie Vongsvirates. In juni kwam het nieuws naar buiten dat Vongsvirates zwanger was. Wilson dwong daarop een vaderschapstest af om te controleren of hij daadwerkelijk de vader was. Dat bleek het geval te zijn. Een insider vertelde de Amerikaanse roddelmedia toen dat Wilson zijn verantwoordelijkheid neemt om zijn kind te ondersteunen (dus niet).

Gevoelloze dumpactie
Al voor de bevalling heeft Wilson bij de rechtbank laten vastleggen dat hij niks met zijn dochtertje te maken wil hebben en absoluut geen rol wil spelen in haar leven. De voogdij is dus volledig in handen van Vongsvirates. Wilson heeft al twee zoons van twee verschillende vrouwen. Naar het schijnt zorgt hij wel voor hen. Het management van Wilson wilde niet reageren op het nieuws.

NieuwsFilm

meest populair