Celebrity

Heftig: Owen Wilson dumpt pasgeboren dochtertje!

Wat gevoelloos!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 12:59 in Celebrity
In oktober werd Hollywoodacteur Owen Wilson (Wilson, Cars 3) voor de derde keer vader, maar nu blijkt dat hij zijn kleine spruit weigert te zien. Wilson wil niks van zijn pasgeboren dochtertje Lyla afweten. Wat is er aan de hand?

De Amerikaanse acteur Owen Wilson (49) had vijf jaar lang een knipperlichtrelatie met zijn inmiddels ex-partner Varunie Vongsvirates. In juni kwam het nieuws naar buiten dat Vongsvirates zwanger was. Wilson dwong daarop een vaderschapstest af om te controleren of hij daadwerkelijk de vader was. Dat bleek het geval te zijn. Een insider vertelde de Amerikaanse roddelmedia toen dat Wilson zijn verantwoordelijkheid neemt om zijn kind te ondersteunen (dus niet).

Gevoelloze dumpactie
Al voor de bevalling heeft Wilson bij de rechtbank laten vastleggen dat hij niks met zijn dochtertje te maken wil hebben en absoluut geen rol wil spelen in haar leven. De voogdij is dus volledig in handen van Vongsvirates. Wilson heeft al twee zoons van twee verschillende vrouwen. Naar het schijnt zorgt hij wel voor hen. Het management van Wilson wilde niet reageren op het nieuws.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Hopen voor dat dochtertje dat zij niet ook zo'n neus heeft

lamoteg

Avatar

Die gast is zwaar depressief met zelfmoordneigingen! Misschien iets meer aan de hand e!!

Xenolicker

Avatar

Varunie Vongsvirates? Echt? Dat klinkt een naam voor een Vrouwelijke Villain in een Vantasyvilm.

Moviemagic

Avatar

Ik denk dat we hier wat context missen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair