'Star Wars'-acteur verloren in de ruimte met 'Hold Back the Stars'

'Star Wars'-acteur verloren in de ruimte met 'Hold Back the Stars'

In een wereld waar liefde een rem heeft is er weinig plaats voor romantici.

John Boyega gaat opnieuw de ruimte in, maar deze keer niet voor een Star Wars-avontuur. De acteur heeft zijn krabbel gezet voor boekverfilming Hold Back the Stars. Hetzelfde geldt voor Black Panther-actrice Letitia Wright. Het romantische drama komt uit de geest van auteur Katie Khan en is nog maar één jaar jong. Makers achter de film vergelijken het project ook wel met Romeo & Juliet en Gravity.

Hold Back the Stars toont ons een toekomstige en utopische versie van Europa, genaamd Europia. Om de orde te handhaven mogen mensen voor hun 35ste geen romantische relaties hebben. Je wordt zelfs gedwongen om te verhuizen naar een aangewezen woning om dit te voorkomen.

Wanneer Max en Carys voor elkaar vallen besluiten ze elders het geluk op te zoeken: in de ruimte. Er gaat echter iets ontzettend mis, waarna ze hun ruimtevoertuig moeten verlaten. Terwijl ze in de hemel zweven, met 90 minuten aan zuurstof over, denken ze terug aan betere tijden en trachten een manier te vinden om te overleven.

De productie van Hold Back the Stars is in handen van Shawn Levy's 21 Laps Entertainment (Fist Fight, The Darkest Minds). Mike Cahill (Another Earth) mag zich met de regie bemoeien. Om de adaptatie tot leven te brengen maakt hij gebruik van Christy Hall's scenario. Wanneer de opnames beginnen of het romantische drama uitkomt, is vooralsnog een vraag.

NieuwsFilm

meest populair