Speelduur 'Aquaman' lijkt onthuld

Speelduur 'Aquaman' lijkt onthuld

Deze DC-film duurt in ieder geval langer dan Justice League.

Verleden jaar was er nogal wat te doen rond de speelduur van de DC-fim Justice League. De team-up film met onder meer Superman, Wonder Woman, Batman en Aquaman mocht van Warner Bros. CEO Kevin Tsujihara niet langer duren dan 120 minuten. Het was het bewijs dat er veel inmenging was bij het creatieve proces. Bij de eerstvolgende DC-film Aquaman zou dit niet zo zijn geweest en lijkt de speelduur ook flink langer te zijn.

Via Twitteraar @kryptonscodex heeft een document van Vertical Entertainment, een distributeur, gedeeld en daaruit blijkt dat James Wans Aquaman een mooie 143 minuten in beslag zou nemen. Hiermee zou de film rond Jason Momoa Arthur Curry a.k.a. Aquaman net zolang duren als Man of Steel, dus zo'n 2 uur en 23 minuten. Officieel is deze speelduur dus nog niet.

De zesde DC-film in het grotere DC Extended Universe verschijnt op 13 december in de Nederlandse bioscoopzalen. Eerder voorspelde Box Office Pro dat Aquaman in de States debuteert met een weekendopbrengst tussen de $40 en 60 miljoen. Uiteraard zal een goed ontvangst deze score (en de eindopbrengst) nog kunnen beïnvloeden. De eerste reacties zijn al redelijk positief.



NieuwsFilm

meest populair