Nieuwe 'Child's Play' neemt het op tegen 'Toy Story 4'!

Nieuwe 'Child's Play' neemt het op tegen 'Toy Story 4'!

Het wordt Chucky vs. Woody!

De reboot Child's Play trekt enorm grote schoenen aan. Ondanks dat de film zich in een heel ander universum bevindt en de doelgroep ook compleet anders is, verschijnt deze in de States op hetzelfde moment als Pixars veelbelovende Toy Story 4.

De keuze is duidelijk geen toeval. Het is marketingtechnisch gezien zelfs een heel slimme zet. Child's Play draait om een speelgoedpop die flink wat mensen om zeep helpt. Toy Story draait ook om speelgoedpoppen, zoals Woody en Buzz Lightyear, en zij zijn er vooral om kinderen te vermaken.

Ook geen toeval is dat onderstaand affiche gisteren werd onthuld, op dezelfde dag dat de teaser trailer verscheen voor Pixars vierde Toy Story.

Bekijk de afbeelding
Wel is het zo dat op dit moment de reboot The Grudge ook gepland staat voor dezelfde week. Deze film zal ongetwijfeld plaatsmaken, of anders debuteren er gewoon twee horror-reboots in één week.

De reboot van de Child's Play-franchise heeft rollen voor Gabriel Bateman, Aubrey Plaza en Brian Tyree Henry en de regie ligt in handen van Lars Klevberg (Polaroid). Of de films ook in Nederland in dezelfde week verschijnen is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair