Algemeen

Marvel geeft nieuwe details over 'Captain Marvel' en 'The Eternals'!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Marvel!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Tijdens een benefietevenement heeft Marvels hoofdproducent Kevin Feige meer verteld over twee van zijn aankomende films. Zo vertelde hij op welke verhaallijn uit de comics Captain Marvel is gebaseerd en gaf hij een reactie op de relatieve onbekendheid van het superheldenteam The Eternals.

In maart volgend jaar verschijnt Marvels eerste solofilm met een vrouwelijke heldin in de hoofdrol. Zoals bekend vertelt Captain Marvel onder meer het oorsprongsverhaal van Carol Danvers (Brie Larson) en speelt de film zich grotendeels in 1995 af. Tijdens een benefietgala heeft Kevin Feige meer verteld over het plot van de film.

"De geschiedenis van Captain Marvel is best verwarrend", geeft Feige toe. "Haar film is voornamelijk gebaseerd op de verhaallijn van Kelly Sue DeConnick. Die comics zijn slechts een paar jaar oud". Elementen uit deze comics zagen we al terug in de eerste trailer, zoals het ontwerp van Captain Marvels kostuum en haar kat.

Onbekendheid Eternals is goed
Feige sprak ook nog over The Eternals. Dit team uit de comics is relatief onbekend. "De onbekendheid van The Eternals is perfect", vertelt Feige. Volgens de producent waren veel mensen ook niet bekend met de Guardians of the Galaxy bijvoorbeeld. "Wij proberen geweldige verhalen te vinden en die op de beste manier naar het grote scherm te brengen".5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Ik heb eigenlijk wel zin in een compleet nieuwe take in het MCU. Ik ben benieuwd wat Marvel hiervan kan en gaat maken.

Ang3l

Avatar

Er komen steeds meer vreemde krachten, en dat vind ik erg fijn. Ik was altijd meer van de vage superpowers a la X-Men dan van de nog redelijk "realistische" van Captain America en een Iron Man.

Met de komst van Scarlet Witch, de Eternals en Cpt Marvel gaan we meer richting X-Men kant. Hoera Smiley face

GreenHornet

Avatar

Reboot van Xmen kijk ik naar uit.

aspers

Avatar

Dit is het grote verschil tussen Marvel en het DCU. Zoals het er nu uitziet durven ze bij Marvel ook afscheid te neme van populaire helden. En dat is lef hebben! Dat je een filmreeks durft te dumpen voordat hij compleet is uitgemolken. Dikke plus!

nieuwslaatste nieuws

meest populair