'Alien: Awakening' zou thuiswereld Xenomorph bezoeken

Heel veel details!

Mocht Ridley Scott het door hem zo vurig gehoopte Alien: Awakening mogen maken, dan keert die film terug naar de plek waar de franchise ooit begon: de thuiswereld van de Xenomorph, LV-426. Helaas lijkt de kans voorlopig klein dat er zo'n film komt, na de tegenvallende prestaties van Alien: Covenant.

Empire Magazine schrijft in een speciaal nummer over het geplande vervolg. Het script van John Logan zou draaien om de Engineers, die wraak willen op David (Michael Fassbender). Hij slachtte hun thuisplaneet volledig af, door de black goo los te laten in de dampkring. Empire denkt dan ook dat de mysterieuze maan uit de oorspronkelijke film bezocht wordt.

Naar verluidt zouden de Engineers achter David aanzitten en gebruikt David zijn gloednieuwe Xenomorphs als biologische wapens. Uiteindelijk zien we dan hoe het ruimteschip uit Alien (1979) terecht komt op de maan LV-426. Het verhaal zou ook het mysterie van de Space Jockey uit de doeken doen - de dode alien die door de crew van de Nostromo gevonden wordt.

Of de film er komt is maar de vraag, maar mocht die komen, zijn wij aan boord!



NieuwsFilm

meest populair