Algemeen

Mary Elizabeth Winstead over start 'Birds of Prey' en aansluiting op 'Suicide Squad'

Ze is te zien als Huntress.

door Bram de Groot om 07:57 in Algemeen
Tijdens een interview met Bionic Buzz sprak Mary Elizabeth Winstead over de nog titelloze DC-film Birds of Prey die begin 2020 moet verschijnen. De film werd nog niet eens zo heel lang geleden officieel aangekondigd, maar de nodige fans begonnen al te twijfelen of de verschijningsdatum gehaald zou kunnen worden. Hieronder geeft Winstead duidelijkheid.


"Het is een soort spin-off van Suicide Squad. De film volgt zo'n beetje Harley Quinn, het personage van Margot Robbie, en een soort meiden-bende dat ze samenstelt. Ik speel Huntress, en we hebben Black Canary, gespeeld door Jurnee Smollett-Bell, en Rosie Perez en Ewan McGregor. Het is echt een gave, erg gave cast. We zijn nog niet begonnen met opnemen, maar we starten met schieten in januari en ik kan niet wachten."

Ook bevestigt Winstead, te zien als Helena Bertinelli / Huntress, dat Birds of Prey een vervolg wordt op Suicide Squad, de financieel succesvolle DC Extended Universe film uit 2016.

Cathy Yan (Dead Pigs) zit als regisseur achter de camera en er zijn ook rollen voor Margot Robbie (Harley Quinn), Jurnee Smollett-Bell (Dinah Lance / Black Canary), Rosie Perez (Renee Montoya), Ella Jay Basco (Cassandra Cain) en Ewan McGregor als de slechterik Black Mask.

Birds of Prey staat gepland voor 7 februari 2020.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietze1983

Avatar

Ik ben oprecht de hele draad kwijt als het gaat om de films uit het DC universum. Desalniettemin ga ik ze wel allemaal kijken, hoor, maar waar alle films zich afspelen in welk tijdlijn en welk universum.... Geen idee meer

Rich Art

Avatar

Het blijft toch bijzonder dat een film die al weken is opgenomen, Wonder Woman, pas maanden uit zal komen na een film waarvan de opnames nog moeten beginnen... Of wordt WW84 zo'n CGI-fest straks?

Xenolicker

Avatar

^ Rich Art, ze zijn toch nog bezig met de opnamen van 'Wonder Woman 1984'? En CGI is alleen een feest als je niet kunt zien dat het CGI is. Wist je trouwens dat de acteur Richard Pryor nooit bestaan heeft? Inderdaad, gewoon verzonnen door de filmindustrie, helemaal CGI.

Master Of Films

Avatar

Whahaha die Xenolicker toch. WW84 is uit 1984, toen hadden ze helemaal geen CGI.

Xenolicker

Avatar

^ Sietze1983, er is (voorlopig...) maar 1 DC-Filmuniversum. Online zal er best wel ergens een tijdlijn te vinden zijn. De eerstvolgende films 'Aquaman', 'Shazam', 'Birds of Prey', en 'Wonder Woman 1984' zijn toch grotendeels opzichzelfstaande films met weinig connecties met het grotere geheel dus voorlopig hoef je je nog geen ernstige zorgen te maken!

Master Of Films

Avatar

Hé Xenolicker negeert me. Ho wacht eens even. Xenolicker is natuurlijk Ed Crane, nee dan is het duidelijk.
Inderdaad, er is maar 1 DC-Filmuniversum en dat is die van Nolan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair