Algemeen

Enorm lange officiële titel DC-film 'Birds of Prey'!

Hele mond vol!

door Bram de Groot om 10:31 in Algemeen
In september werd door Warner Bros. de superheldenfilm rond de DC-groep Birds of Prey officieel gepland voor een release in februari 2020. Toen werd aangegeven dat de titel nog niet officieel was. Deze is nu onthuld via hoofdrolspeler Margot Robbie. Het blijkt dat de film wel een enorm lange titel krijgt!

Op Instagram plaatste Robbie (Harley Quinn) een foto van het script waarop dus ook de titel staat: Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). En dat is flink. De titel is ondertussen via The Hollywood Reporter bekrachtigd en het mag duidelijk zijn dat de film in de volksmond gewoon Birds of Prey genoemd zal worden.

Overigens is een titel met een verlenging tussen haakjes niet heel onbekend. Zo heet de Oscarwinnaar uit 2015 voluit Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance).

Dit bericht bekijken op Instagram

😆

Een bericht dat is gedeeld door @ margotrobbie op


In Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) zie je naast het aandeel van Robbie ook rollen voor Mary Elizabeth Winstead (Helena Bertinelli / Huntress), Jurnee Smollett-Bell (Dinah Lance / Black Canary), Rosie Perez (Renee Montoya), Ella Jay Basco (Cassandra Cain) en Ewan McGregor (Black Mask).

De DC-film van Cathy Yan staat voor 7 februari 2020 op de menukaart.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rainking

Avatar

Ik krijg bij elk bericht dat ik lees over de film minder zin om hem te gaan kijken. Dat is toch een hele prestatie. Goed bezig, WB.

Daanminator

Avatar

Ik heb hier wel zin in. Meer dan in die marvel films. Die zijn mij niet duister genoeg.

centr1no

Avatar

Ik word meer opgewonden van die lippenstift op dat script dan van deze film. En dat zegt genoeg.

NieuwsFilm

meest populair