Waar blijft 'Machete Kills Again... in Space'

Waar blijft 'Machete Kills Again... in Space'

De film werd vijf jaar geleden al aangekondigd.

Na Machete (2010) en het vervolg Machete Kills, maakten Danny Trejo en Robert Rodriguez meteen bekend te werken aan een vervolg: Machete Kills Again... in Space. Die film werd aangekondigd met een faux trailer aan het einde van Machete Kills, maar kwam er tot dusverre niet. Dat terwijl de film in 2013 aangekondigd werd.

In de faux trailer kregen we te zien dat de President van de Verenigde Staten, gespeeld door Charlie Sheen, Machete de ruimte in stuurt. Hij moet het daar opnemen tegen een nieuwe schurk, The Man in the Silver Mask genaamd. In de trailer zagen we heel wat hilarische beelden, waaronder Machete met een machete die eruit ziet als een lichtzswaard. Ook was er een robot genaamd Bleep, naar verluidt gespeeld door Justin Bieber.

Het vervolg blijft echter nog lang uit. In een interview met Popcorn Talk Network vertelde Trejo dat er wel aan gewerkt wordt. "Machete Kills in Space, ja, daar werkt Robert aan. Het komt er, en als dat er komt, wordt het gestoord. Ik zou zeggen... dat Robert zijn eigen plan trekt. Hij werkt nu aan een grote film."

Die grote film is Alita: Battle Angel en staat gepland voor release in december. Als die er dan is, zou er zomaar een vervolg op Machete Kills kunnen komen.



NieuwsFilm

meest populair