Twee opvolgers 'Venom' officieel in 2020!

Twee opvolgers 'Venom' officieel in 2020!

Welke films zouden het zijn?

Sony Pictures heeft met Venom een monsterhit. De film gaat ruim $800 miljoen ophalen aan de wereldwijde bioscoopkassa's en weet daarmee heel wat criticaster de mond te snoeren. Uiteraard was de film op bepaalde punten niet altijd even sterk, maar een echte popcorn-film is het dus wel gebleken. Het geeft Sony het vertrouwen om in 2020 twee films uit te geven.

Officieel zijn de bijhorende filmtitels nog niet onthuld, maar het mag aangenomen worden dat Daniel Espinosa's Morbius The Living Vampire met Suicide Squad-acteur Jared Leto is vastgezet op 10 juli 2020 en dat het vervolg op Venom met ongetwijfeld opnieuw Tom Hardy moet verschijnen op 2 oktober 2020.

Deze data lijken vooralsnog wat minder gehaast dan eerder wel het geval was bij de reeds gecancelde film Silver & Black rond twee vrouwelijke Marvel-personages. Deze titel had eigenlijk Venom moeten opvolgen en stond geruime tijd gepland voor februari 2019. Regisseur Gina Prince-Bythewood zou overigens nog wel werken aan een vergelijkbaar project voor Sony Pictures. Andere films die binnen Sony's Marvel Universe (SMU) moeten gaan verschijnen zouden over de personages Kraven the Hunter, Silk, Jackpot en Nightwatch moeten gaan.

Vooralsnog staan voor 2020 ook de superheldenfilms Birds of Prey, Wonder Woman 1984, Black Widow en The Eternals gepland. Bloodshot met Vin Diesel kan tot de categorie gerekend worden en officieel staat de X-Men film Gambit gepland voor twintigtwintig.



NieuwsFilm

meest populair