Algemeen

Trailer 'The Lion King' enorm goed bekeken

Bijna een record.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
De eerste trailer van The Lion King doet het uiterst goed. Binnen 24 uur werd deze maar liefst 224 miljoen keer bekeken. Dat is net geen record voor Disney, dat enkel met Avengers: Infinity War meer kijkers trok. Daarnaar keken in de eerste 24 uur zo'n 230 miljoen mensen.

Heel veel hebben we nog niet gezien van deze live-action remake van The Lion King. Regisseur Jon Favreau toonde ons eigenlijk alleen wat beelden van een van de eerste scènes in de film, namelijk het moment waarop het jonge leeuwtje Simba aan zijn toekomstige onderdanen getoond wordt.

The Lion King zal in de loop van juli 2019 te zien zijn. De verwachting is dat het record van Avengers: Infinity War overigens snel zal sneuvelen. Een dezer dagen komt vermoedelijk de eerste trailer van Avengers 4 online te staan en die zal, gezien de hoge verwachtingen, vermoedelijk de records verbrijzelen.

Mocht je de trailer gemist hebben, kan je overigens hieronder naar de video kijken!9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

23VDV23

Avatar

Technisch gezien vind ik het erg knap en het zal vast veel opbrengen, maar het voegt weinig toe als je het mij vraagt. Die animatiefilms zijn tijdloos en hebben geen remake nodig, op welke manier dan ook. Bovendien vind ik pratende dieren in een 'realistischer jasje' eigenlijk vooral een vreemde gewaarwording. Vond ik in Jungle Book al. Qua expressie moet je veel meer oppassen en dat werkt allemaal net wat minder 'engaging'.

GreenHornet

Avatar

Ben meer benieuwd naar Netflix film over Jungle Book met menselijke trekjes

Goku32

Avatar

Het ziet er geweldig uit en ook dit x zal het weer veel geld in het laatje brengen voor Disney. Het zal zoiezo het zelfde zijn als de animatie film. Meschien met 1 andere nummer of zo. Maar ik kijk hierzo wel naar uit

Colruiter

Avatar

Je moet het Disney geven, ze weten hoe ze kapitaal moeten genereren, Disney is de perfecte medley van 'It's a small world' en 'Money makes the world go around'.

Decepticon

Avatar

Ik heb niks met The Lion King, wel met Jungle Book, want dat is uit mijn jeugd.
The Lion King trok mij nooit om te kijken. Deze live action hoef ik ook niet te zien.
Kijk ook eerder uit naar Andy Serkis zijn Mowgli.
Ik vind de echte live action Jungle Book uit 1994 met Jason Scott Lee zelfs nog leuk.

Brein8998

Avatar

Is deze film nodig? Nee.
Ga ik er meteen heen zodra die uitkomt. Ja.

Disney zou dom zijn als ze dit niet zouden maken, ze printen hiermee basicly hun eigen miljard.

Ereptile

Avatar

Volgens mij zou de benaming van deze "live action" beter "photorealistic" of zo moeten zijn. Al snappen ze wel dat met "live action" het enorm dicht bij realistisch komt Smiley face

Anyway, ik kijk enorm uit naar deze film. Naast Jungle Book was The Lion King mijn favoriete Disney film als kind.

Komt er ook nog een remake van The Hunchback of Notre Dame en 101 Dalmatiers maar dan met CGI honden?

Artificialis

Avatar

The Lion King is misschien wel Disney's meest succesvolle 2D animatie aller tijden. Als je bedenkt dat er sinds die tijd ook overal musicals van deze film zijn uitgevoerd.. The Lion King geniet een brede populariteit. Deze film kan wel eens kolossale hoeveelheden mensen naar de bioscoop gaan trekken. De 2 miljard is niet ondenkbaar.

Mas7

Avatar

Live action Hahahahaha

Zelfs de landschappen in Afrika komen uit de computer

NieuwsFilm