Opmerkelijk: Steppenwolf zou eigenlijk de grote slechterik van 'Suicide Squad' zijn

Opmerkelijk: Steppenwolf zou eigenlijk de grote slechterik van 'Suicide Squad' zijn

Regisseur David Ayer heeft zijn oorspronkelijke plannen voor de film onthuld.

In Justice League moesten onze favoriete helden als Batman en Wonder Woman het opnemen tegen de kwaadaardige Steppenwolf. Nu blijkt dat het niet veel gescheeld had of Steppenwolf was juist de grote slechterik in Suicide Squad geweest, zo onthulde regisseur David Ayer gisteren op Twitter.

Heel soepel verliep de productie van Suicide Squad (2016) niet. Het eindresultaat vonden veel fans gelukkig prima en de film won zelfs een Oscar. Toch had Suicide Squad er ook totaal anders uit kunnen zien. Regisseur David Ayer onthulde gisteren op Twitter een van zijn oorspronkelijke plannen voor de film. In een eerdere versie van het script moest Task Force X het namelijk opnemen tegen Steppenwolf.

Domino-effect achter de schermen
Hij moest zijn plannen echter wijzigen toen Zack Snyder besloot om de superschurk te gebruiken in het toen nog eerste deel van zijn geplande Justice League-reeks. Oorspronkelijk zou Enchantress (Cara Delevingne) onder de controle van een Mother Box zijn en was Steppenwolf bezig met de voorbereidingen van een invasie op aarde.

Dit zou eigenlijk een mooi opstapje zijn geweest voor de introductie van Darkseid in Justice League, maar zover kwam het dus niet.

NieuwsFilm

meest populair