Rebel Wilson & zanger Jason Derulo scoren rollen in musicalverfilming 'Cats'

Kattennieuws!

De producenten van deze musicalverfilming hebben een ware sterrencast weten te verzamelen. Nu is bekend geworden dat Rebel Wilson (Pitch Perfect 3, How to be Single) in de kattenhuid kruipt van Jennyanydots. Ook zanger Jason Derulo heeft zijn eerste filmrol gescoord in Cats. Hij gaat Rum Tum Tugger spelen.

Vorige week zijn er weer wat nieuwe namen toegevoegd aan de cast van Cats. Rebel Wilson zal te zien zijn als Jennyanydot. Zij lijkt overdag een luie poes, maar ontpopt zich in de avonduren tot mentor van de nachtdieren. Rum Tum Tugger, gespeeld door Jason Derulo, is een rebelse kat die nooit tevreden is. Andere rollen zullen worden ingevuld door onder meer Taylor Swift, Idris Elba (Macavity), Judi Dench (Deuteronomy), Ian McKellen (Gus the Theatre Cat), Jennifer Hudson (Grizabella), James Corden en Francesca Hayward (Victoria).

Over Cats de film
Cats is gebaseerd op één van de meest succesvolle musicals op Broadway ooit. Regisseur Tom Hooper (The King's Speech) schijnt meer dan twee jaar bezig te zijn geweest met de voorbereidingen. Dit is overigens niet de eerste keer dat de hitmusical wordt verfilmd. In 1998 verscheen er al een versie op videoband. Een deel van de cast schijnt al begonnen te zijn aan de repetities. De opnames vinden plaats in Londen, Engeland. Een sfeerimpressie van de musical is hieronder te bekijken.


Cats sluip op 19 december 2019 de Nederlandse bioscoopzalen binnen!

NieuwsFilm

meest populair