J.K. Simmons voorlopig niet terug als Commissioner Gordon

Hij keert misschien zelfs nooit terug.

J.K. Simmons is optimistisch: hij denkt ooit wel terug te zullen keren als Jim Gordon in het DCEU. Maar Simmons heeft de laatste tijd niets meer gehoord over een eventuele terugkeer en denkt dat het voorlopig nog wel even zal duren eer hij terug kan komen.

Simmons debuteerde in Justice League als Jim Gordon, en tekende voor meer dan één film. Toch is het niet eens zeker of hij in The Batman terug kan keren. Voorlopig lijkt het er dan ook op dat de trouwe bondgenoot van Batman de komende tijd niet te zien zal zijn. "Er vinden gesprekken plaats, maar ik ga niets over de inhoud daarvan vertellen, " begon Simmons.

"Voor zover ik weet, is er in de nabije toekomst geen kans voor mij om terug te keren als Commissioner Gordon. Maar ik blijf optimistisch dat ik wel ooit terug kan keren," concludeert de acteur. De nabije toekomst lijkt inderdaad geen kans te bieden, maar als de opnames van The Batman over een jaar of twee, misschien drie, beginnen, kan het zomaar eens gebeuren.

De voornaamste vraag zal in dat laatste geval zijn of Batman veel jonger is in de film. Als dat zo is, lijkt de kans groot dat regisseur Matt Reeves ook een jongere Gordon zoekt.

NieuwsFilm

meest populair